Tupeu de fiica de baron. Cum a incercat sa-i prosteasca fata lui Duicu pe oamenii legii care au prins-o cum copia la Bac: "Era vizibil ca sub tricou avea telefonul"

Tupeu de fiica de baron. Cum a incercat sa-i prosteasca fata lui Duicu pe oamenii legii care au prins-o cum copia la Bac:

In cazul incidentului de la Orsova, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti efectueaza cercetari intr-o cauza penala avand ca obiect savarsirea unor infractiuni de constituire a unui grup infractional organizat si abuz in serviciu. Concret, vineri, 3 iulie, la ultima proba din examenul de bacalaureat, procurorii si organele de cercetare penala delegate in cauza s-au deplasat la Colegiul Tehnic Dierna, din Orsova, pentru a efectua verificari, existand suspiciuni cu privire la fraudarea examenului de bacalaureat. In timpul examenului de bacaluareat, proba scrisa nu s-a inregistrat nimic de catre comisia de examen din subcomisia de la Colegiul Tehnic Dierna, dar se pare ca a existat o sesizare la organele de cercetare penala", a declarat inspectorul Cristinel Degeratu.

acum 55 luni (6 Jul 2015)

In cazul incidentului de la Orsova, procurorii din cadrul Parchetului de pe langa Tribunalul Mehedinti efectueaza cercetari intr-o cauza penala avand ca obiect savarsirea unor infractiuni de constituire a unui grup infractional organizat si abuz in serviciu.

Concret, vineri, 3 iulie, la ultima proba din examenul de bacalaureat, procurorii si organele de cercetare penala delegate in cauza s-au deplasat la Colegiul Tehnic Dierna, din Orsova, pentru a efectua verificari, existand suspiciuni cu privire la fraudarea examenului de bacalaureat.

Oamenii legii au asteptat ca Adina Duicu, fiica baronului PSD de Mehedinti, Adrian Duicu, care a sustinut proba la chimie la Colegiul Tehnic "Dierna" din Orsova, sa iasa din sala, astfel incat sa nu fie perturbat intr-un fel examenul de bacalaureat. A refuzat perchezitia corporala

"Procurorul de caz s-a prezentat, s-a legitimat, i-au spus elevei ca urmeaza sa fie perchezitionata corporal, daca nu preda de buna voie obiectele pe care le are asupra sa. Eleva a refuzat, a solicitat sa fie asistata de un avocat in timp ce este perchezitionata corporal, desi nu era obligatorie asistenta in cazul respectiv tocmai pentru a evita orice suspiciuni, procurorul a fost de acord, a fost intrebata daca are vreo ruda in proximitatea liceului ca sa anunte un avocat. A sustinut ca nu, desi ulterior s-a dovedit ca avea chiar mai multe rude", a declarat luni procurorul Fanica Cercel, purtatorul de cuvant al Parchetului de pe langa Tribunalul Judetean Mehedinti. Cand a ajuns in apropierea masinii au venit rudele, mama sa, sora si cand s-a apropiat de masina a scos telefonul de la brau si i l-a dat maica-sii, moment in care politistul a intervenit si a luat telefonul de la persoana respectiva. Aceasta l-a muscat pe politist de mana, l-a zgaraiat pe ochi, a fost nevoie sa o imobilizeze pentru a inceta agresiunea, a intervenit sora fetei, suspectata de frauda si l-a palmuit pe ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro