"Tunul" de 6 milioane de euro de la CFR Marfa. Fostul director al companiei si alte trei persoane, in arest preventiv

Pe parcursul judecarii cererii de arestare preventiva, unora dintre inculpati le-au expirat mandatele de retinere, fiind lasati sa iasa din sala de judecata pentru a-si recupera bunurile sau pentru a merge sa isi ia de mancare.

acum 35 luni (5 May 2017)

Sedinta in care s-a judecat propunerea de arestare a celor 19 inculpati din dosarul CFR Marfa a inceput joi dupa-masa, in jurul orei 17.00. Cinci dintre inculpati au fost arestati la domiciliu: Mascovescu Mircea Ion, Mutascu Mihai, Corodan Gelu - Ioan, Niculescu George si Radulescu Stanel au fost arestati la domiciliu.

Pe parcursul judecarii cererii de arestare preventiva, unora dintre inculpati le-au expirat mandatele de retinere, fiind lasati sa iasa din sala de judecata pentru a-si recupera bunurile sau pentru a merge sa isi ia de mancare. Pe holul Tribunalului, unul dintre inculpati i-a spus unuia dintre politisti ca daca telefonul i-a fost interceptat, la dosar ar trebui sa se regaseasca si o inregistrare din luna decembrie in care atragea atentia cu privire la neregulile comise cu ocazia vanzarii vagoanelor CFR. Solicitat de "Adevarul" pentru a oferi detalii, barbatul a refuzat, sustinand ca nu face niciun fel de comentarii pana la finalizarea anchetei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro