Tunelurile energetice secrete din Muntii Bucegi. Au produs insomnie generala si cutremure, trei ani la rand

Tunelurile energetice secrete din Muntii Bucegi. Au produs insomnie generala si cutremure, trei ani la rand

Pe blogurile de profil se pune ca este cea mai incarcata zona energetic si chiar ca ar exista niste galerii subterane secrete pe sub Muntii Bucegi. Tot pe site-urile care promoveaza fenomenele paranormale se spune ca in 1999, cercetatori din Bucuresti au studiat zona si au gasit in Bucegi o panta de un kilomtru incarcata cu energie magnetica atipica, ce poate fi adimilata cu Gura de Rai din traditia populara romaneasca.

acum 58 luni (13 Mar 2015)

Pe blogurile de profil se pune ca este cea mai incarcata zona energetic si chiar ca ar exista niste galerii subterane secrete pe sub Muntii Bucegi. Chiar daca ipotezele avansate de pasionatii de paranormal nu au fost inca dovedite stiintific, in trecut, au existat cateva fenomene stranii pentru care nimeni nu le poate explica.

Insomnie generala la Busteni si trei ani de cutremure la ore fixe

In 1993 oamenii din Busteni au avut insomnii timp de doua saptamani. Un an mai tarziu au inceput sa se produca mici cutremure, iar oamenii din zona au fost zguduiti cam trei ani la rand. Sustinatorii teoriei energetic din Bucegi au sustinut ca seismele au avut o legatura direct cu energia produsa in tunele ascunse sub Muntii Bucegi.

Specialistii de la Institutul de Fizica a Pamantului au concluzionat ca acele mici seisme au fost doar niste manifestari naturale determinate de fracturi locale ale scoartei pamantului.

Un alt fenomen inexplicabil a fost incarcarea oamenilor cu energie care se curentau atunci cand se atingeau intre ei sau cand atingeau obiectele pe baza de metal sau alti conductori. O alta manifestare stranie a fost si aparitia intr-o dimineata a unui curcubeu care se vedea pana la Crucea de pe Caraiman, desi afara nu plouase de cateva zile.

Traian Trufin, muzeograf in Prahova si cercetator al fenomenelor paranormal a povestit in repetate randuri pe site-urile de profil, fenomele stranii din Bucegi.

"In 1993, timp de doua saptamani, in partea de sud a orasului, oamenii aveau insomnii, indiferent de varsta. M-am gandit ca sunt emanatii de noxe de la fabrica de hartie. Se auzea din pamant un vuiet, ca si cum s-ar fi prabusit sub picioarele tale tavanul unei grote", a declarat Traian Trufin, citat de portatul efemedide.ro.

Tot pe site-urile care promoveaza fenomenele paranormale se spune ca in 1999, cercetato... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro