Tuncay, dupa ce Andreea Marin a anuntat divortul: Nu m-am gandit ca cineva ar putea sa imi schimbe viata atat

Tuncay, dupa ce Andreea Marin a anuntat divortul: Nu m-am gandit ca cineva ar putea sa imi schimbe viata atat

Realizatoarea TV a precizat doar ca a fost o hotarare grea si ca exista momente in care "chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe." Nu m-as fi gandit vreodata la faptul ca cineva ar putea sa imi schimbe viata atat de mult, sa aiba un impact incredibil asupra mea si care sa ma faca sa simt un amalgam de sentimente frumoase si intense. Andreea a fost femeia care a aprins dragostea in inima mea si mi-a umplut sufletul, dar focul a fost atat de puternic incat nu l-am putut tine sub control si ne-a ars."Andreea Marin si Tuncay Ozturk s-au casatorit civil in decembrie 2013, insa au facut public acest lucru abia la inceputul anului urmator.

acum 77 luni (30 Oct 2016)

Andreea Marin a anuntat ca divorteaza de cel de-a treilea sot fara a oferi detalii sau motivul despartirii. Realizatoarea TV a precizat doar ca a fost o hotarare grea si ca exista momente in care "chiar daca inima te indeamna sa ramai unde te afli, trebuie sa ai taria de a pune pe primul plan respectul de sine si sa mergi mai departe."

La randul lui, Tuncay Ozturk a ales sa faca o declaratie oficiala prin intermediul Facebook-ului, afirmand ca Andreea Marin i-a schimbat viata, dar si ca inca o iubeste si ii va fi intotdeauna alaturi. Nici medicul nu a dezvaluit motivele separarii, insa a precizat ca au avut discutii intense si, chiar daca au facut tot posibilul ca relatia sa continue, "acest sfarsit a fost necesar pentru amandoi."

"Acum mult timp, o femeie a intrat in cabinetul meu din spitalul din Turcia si mi-a povestit despre problemele ei de sanatate, iar eu o priveam continuu cu admiratie. Nici nu pot sa imi aduc aminte la ce ma gandeam in acele momente, dar cert este ca a vorbit mult despre durerile pe care le acuza, insa pe formularul ei medical, pe care il mai am si acum, am scris doar cateva cuvinte.

Nu m-as fi gandit vreodata la faptul ca cineva ar putea sa imi schimbe viata atat de mult, sa aiba un impact incredibil asupra mea si care sa ma faca sa simt un amalgam de sentimente frumoase si intense. De fiecare data cand m-am simtit la pamant si aveam nevoie de o persoana cu care sa-mi impartasesc sentimentele, ea a fost mereu acolo pentru mine. Au considerat-o pe loc unul dintre membrii familiei mele, o noua fiica pentru mama si tatal meu, care de altfel, o sa si ramana asa. Au fost zile grele cu multe schimbari in viata mea dar cand imi aduc aminte chiar si de o amintire impreuna catusi de mica, imi spun ca a meritat efortul depus doar ca sa fiu cu ea.

Aceasta femeie mi-a schimbat viata atat de mult cu felul ei de a fi, bucuroasa si pasionala. De fiecare data c... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro