Tudose: Vom da o ordonanta ca salariile din IT si ale celor cu dizabilitati sa nu scada

Tudose: Vom da o ordonanta ca salariile din IT si ale celor cu dizabilitati sa nu scada

Pentru aceasta categorie vom da o ordonanta, care sa echilibreze lucrurile, astfel incat niciunui salariat din mediul IT (...) sa nu ii scada venitul", a declarat Tudose, in plenul Legislativului, la dezbaterea motiunii de cenzura initiate de PNL si USR, intitulata "PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma", informeaza Agerpres.

acum 32 luni (23 Nov 2017)

Tudose a transmis ca Guvernul va da saptamana viitoare o ordonanta ca aceste venituri sa nu scada.

"Singura problema care este reala, inca, in curs de rezolvare, saptamana viitoare, este cea cu angajatii din IT, care sunt scutiti de impozit. Pentru aceasta categorie vom da o ordonanta, care sa echilibreze lucrurile, astfel incat niciunui salariat din mediul IT (...) sa nu ii scada venitul", a declarat Tudose, in plenul Legislativului, la dezbaterea motiunii de cenzura initiate de PNL si USR, intitulata "PSDragnea, in campanie muma, la putere ciuma", informeaza Agerpres.

Premierul a precizat ca sectorul IT este "strategic" si ca isi doreste sa contribuie la dezvoltarea sa. Acesta din urma fiind zero la aceste tipuri de angajati, nu se poate face o compensare, asa ca salariile lor vor fi cu circa 6% mai mici, potrivit calculelor Deloitte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro