Tudose: Sunt discutii destul de avansate cu Grindeanu pentru un post de ambasador

Tudose: Sunt discutii destul de avansate cu Grindeanu pentru un post de ambasador

Intrebat daca fostului premier Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, Tudose a confirmat si a spus ca discutiile cu acesta sunt destul de avansate, asteptand acum sa se intoarca din concediu cu familia. Fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seara la Antena 3, ca s-a intalnit cu liderul PSD Liviu Dragnea in urma cu cateva zile si au discutat despre "ce s-a intamplat in urma cu cateva luni", precizand ca nu a fost o discutie tensionata.

acum 82 luni (25 Aug 2017)

Intrebat daca fostului premier Grindeanu i-a fost propus un post de ambasador, Tudose a confirmat si a spus ca discutiile cu acesta sunt destul de avansate, asteptand acum sa se intoarca din concediu cu familia. (...) Domnul Grindeanu a fost premierul Romaniei timp de sase luni, cu un bagaj acum de informatii si cu experienta", a afirmat Tudose. El a mai spus ca discutiile cu fostul prim-ministru vor fi definitivate la inceputul lunii septembrie si ca numirea lui Grindeanu intr-un astfel de post ar fi "un element util pentru tara".

Liderul PSD, Liviu Dragnea, a negat joi ca i-ar fi propus lui Sorin Grindeanu functia de consul sau ambasador in Chisinau: "Nu am facut asa ceva". Presedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat, intrebat daca si-ar dori ca Sorin Grindeanu sa ramana in PSD, ca fostul premier a facut o "boacana mare, care ne-ar fi putut costa foarte mult politic" si are nevoie de timp pentru a intelege unde a gresit. Dragnea a spus ca a avut o discutie "destul de lamuritoare" cu fostul premier si a infirmat ca i-ar fi propus functia de consul sau ambasador la Chisinau. E un tanar ca multi alti tineri in care PSD a investit si cred ca este recuperabil", a declarat Liviu Dragnea. Fostul premier Sorin Grindeanu a afirmat, miercuri seara la Antena 3, ca s-a intalnit cu liderul PSD Liviu Dragnea in urma cu cateva zile si au discutat despre "ce s-a intamplat in urma cu cateva luni", precizand ca nu a fost o discutie tensionata. Grindeanu a infirmat ca i s-ar fi propus functia de consul sau ambasador la Chisinau, asa cum s-a vehiculat in presa. (...) Ma simt responsabil in fata oamenilor din Timis (...) si am discutat foarte mult cu ei in aceasta perioada - aici nu e vorba de orgolii personale ale lui Sorin Grindeanu sau ale altcuiva - toata lumea isi doreste sa continue in PSD", a precizat fostul premier. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro