Tudorel Toader: Inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA

Tudorel Toader: Inca nu a intrat nimeni in arhiva SIPA

Presedintele UNJR, judecatoarea Dana Girbovan, a scris sambata pe Facebook ca "in aceste momente de nebuloasa politica o comisie formata numai din oameni numiti politic si sub autoritate politica intra in arhiva SIPA si au, implicit, acces necontrolat la informatiile de acolo" si a intrebat noua conducere a SGG cine din aceasta institutie, dupa publicarea HG 410/2017, a intrat in arhiva SIPA si pe cine va delega sa intre mai departe in arhiva.

acum 40 luni (18 Jun 2017)

Comisia pentru arhiva SIPA nu a fost constituita, prin urmare inca nu a intrat nimeni in arhiva ! Voi solicita CSM sa se consulte cu asociatiile profesionale, apoi sa detaseze un judecator sau procuror care, timp de trei ani, sa faca parte din comisia pentru arhiva SIPA !", a scris duminica Tudorel Toader pe pagina sa de Facebook.

Presedintele UNJR, judecatoarea Dana Girbovan, a scris sambata pe Facebook ca "in aceste momente de nebuloasa politica o comisie formata numai din oameni numiti politic si sub autoritate politica intra in arhiva SIPA si au, implicit, acces necontrolat la informatiile de acolo" si a intrebat noua conducere a SGG cine din aceasta institutie, dupa publicarea HG 410/2017, a intrat in arhiva SIPA si pe cine va delega sa intre mai departe in arhiva. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro