Tudor Giurgiu VREA SA DEA LOVITURA la festivalurile Berlin si Sundance

Tudor Giurgiu VREA SA DEA LOVITURA la festivalurile Berlin si Sundance

Teaserul filmului "De ce eu?", cunoscut pana de curand sub titlul de "Cristian", incepe cu textul scris: "Inainte de 21 decembrie 1989, Securitatea, politia politica a regimului comunist, avea un efectiv de 15.312 angajati si beneficia de serviciile a peste 400.000 de informatori".

acum 110 luni (6 Oct 2014)

Regizorul a declarat ca filmul va fi trimis la cele doua festivaluri, precizand ca lansarea in cinematografele din Romania ar putea avea loc la sfarsitul lunii februarie sau, cel mai probabil, la inceputul lunii martie.

Primele imagini din filmul despre cazul procurorului Cristian Panait au fost publicate pe 25 septembrie de regizorul peliculei, Tudor Giurgiu, in secventele lungmetrajului aparand si Robert Turcescu, despre care cineastul a precizat, pentru MEDIAFAX, ca isi interpreteaza propriul rol, cel de moderator TV.

Teaserul filmului "De ce eu?", cunoscut pana de curand sub titlul de "Cristian", incepe cu textul scris: "Inainte de 21 decembrie 1989, Securitatea, politia politica a regimului comunist, avea un efectiv de 15.312 angajati si beneficia de serviciile a peste 400.000 de informatori". ... Citeste intreg articolul pe realitatea.ro