Tudor Gheorghe isi prelungeste turneul national: "Nu sunt deloc un tip bogat, as fi putut fi daca as fi cantat la nunti"

Tudor Gheorghe isi prelungeste turneul national:

Tichetele se pot achizitiona de la agentiile salilor de spectacole din fiecare oras unde are loc spectacolul, iar pentru cel din Bucuresti - de la Sala Palatului si de pe site-ul oficial al artistului.

acum 79 luni (1 Sep 2016)

Pe langa cele sase orase pe care le-a introdus in turneul sau, timisorenii si-au dorit ca "Toamna Simfonic" sa se auda si la Sala Filarmonicii, asa ca Tudor Gheorghe isi va prelungi calatoria muzicala. Astfel, pe 7 noiembrie, la ora 19.00, Tudor Gheorghe va fi acompaniat de corul si membrii orchestrei Banatului.

Tudor Gheorghe va incepe stransul recoltei pe 3 octombrie, la Teatrul National Marin Sorescu din Craiova, si va continua pe 7 octombrie - la Casa de Cultura a Sindicatelor din Constanta; 10 octombrie - la Opera Nationala din Iasi, 13 octombrie - la Casa de Cultura a Sindicatelor din Suceava; 17 octombrie - la Casa de Cultura a Studentilor din Clu- Napoca si 26 octombrie - la Sala Palatului din Bucuresti. De exemplu, daca as fi cantat la nunti, la botezuri, la colonei, la generali sau la directori. Nu ma duc la receptii unde se

si se

afaceri, interese, se incurca si se descurca ite, se tes personajele zilei.

Din respect pentru artist si pentru spectatori, organizatorii anunta ca dupa ora 19.10 nu se mai permite accesul in sala de spectacol. Tichetele se pot achizitiona de la agentiile salilor de spectacole din fiecare oras unde are loc spectacolul, iar pentru cel din Bucuresti - de la Sala Palatului si de pe site-ul oficial al artistului. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro