Tudor Ciuhodaru, selectat in echipa de voluntari pentru Africa de Vest, in lupta cu Ebola

Oferta mea de a participa ca voluntar in lupta contra Ebola din Africa de Vest a fost acceptata de organizatiile internationale implicate in lupta contra Ebola. De peste 20 de ani sunt medic de urgenta la Spitalul de Urgenta din Iasi.

acum 78 luni (20 Jan 2015)

Deputatul de Barlad Tudor Ciuhodaru, exclus din PPDD la finele anului trecut, a decis sa se implice in campanii umanitare. Parlamentarul s-a oferit ca voluntar in Africa de Vest si a fost unul din putinii medici selectati de organizatiile internationale.

Vestea ca a fost selectat si ca va pleca sa lupte contra Ebola a dat-o pe contul sau de socializare. Oferta mea de a participa ca voluntar in lupta contra Ebola din Africa de Vest a fost acceptata de organizatiile internationale implicate in lupta contra Ebola. Dupa o selectie indelungata a mii de candidati, m-au anuntat ca sunt pe lista scurta a celor mai bine pregatite si potrivite persoane pentru interventiile medicale de urgenta. De peste 20 de ani sunt medic de urgenta la Spitalul de Urgenta din Iasi. Stiu ca sprijinul fiecaruia dintre noi este important si ca iti trebuie multa determinare si mult curaj pentru a construi o echipa. Si mai stiu ca o furnicuta nu poate face nimic, doua furnicute pot face un musuroi iar o mie de furnicute pot face o revolutie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro