Tudor Chirila va fi la mitingul din acesta seara, de la Timisoara: "Concluzia este ca am fost prea putini in strada"

Tudor Chirila va fi la mitingul din acesta seara, de la Timisoara:

Timisoara se pregateste de cea de a patra zi consecutiva de miting fata de Guvernul "Grindeanu" si deciziile luate privind modificarea procedurilor din Codului Penal. Astfel, de la ora 18.30, va avea loc intalnirea celor din zona Sagului, la "Turist", studentii se vor aduna la Caminul 11 din Complex, cei de pe Calea Aradului, la Piata Verde, locuitorii din Dacia, langa fostul cinematograf, cei din Modern, langa statia OMV, iar cei din Girocului - Lidia se vor aduna de la capatul firobuzlui 15.

acum 89 luni (3 Feb 2017)

UPDATE: Prezenta masiva la protestul din aceasta seara de la Timisoara.

In jur de 30.000 de oameni au umplut Piata Operei.

UPDATE Imagini impresionante cu zecile de mii de timisoreni care maraluiesc pe Bulevardul Parvan.

Coloana se intinde pe mai bine de doi kilometri, dupa se poate vedea in imagini oamenii ocupa cele doua benzi de pe sens, insa pentru ca pur si simplu nu au loc unii aleg sa mearga pe trotuar.

UPDATE: Timisorenii din Piata Operei se pregatesc sa plece in mars prin oras, pe traseul Piata Operei - Piata Libertatii - Hotel Continental - Michelangelo - Vasile Parvan - Piata Operei.

UPDATE: Transmisiune live din Piata Operei asigurata de reporterul "Adevarul".

UPDATE 19.55: Protestul de la Timisoara poate fi urmarit live prin transmisiunea lui Cristian Brancovan:

UPDATE 19.47:Protestatarii porniti in mars din Calea Sagului si din zona Soarelui au ajuns in Piata Operei. Potrivit reporterului "Adevarul" aflat la fata locului, numarul participantilor continua sa fie mare, fiind estimat la aproximativ 10.000 de persoane.

UPDATE 19.15: Timisorenii s-au adunat a pentru a patra seara consecutiv in Piata Operei din Timisoara, unde protesteaza fata de Guvernul Grindeanu.

Timisoara se pregateste de cea de a patra zi consecutiva de miting fata de Guvernul "Grindeanu" si deciziile luate privind modificarea procedurilor din Codului Penal. Se vor forma grupuri de manifestanti in mai multe cartiere, care vor pleca apoi in mars spre centrul orasului. Astfel, de la ora 18.30, va avea loc intalnirea celor din zona Sagului, la "Turist", studentii se vor aduna la Caminul 11 din Complex, cei de pe Calea Aradului, la Piata Verde, locuitorii din Dacia, langa fostul cinematograf, cei din Modern, langa statia OMV, iar cei din Girocului - Lidia se vor aduna de la capatul firobuzlui 15. Printre cei care si-au anuntat prezenta la manifestatia... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro