Tu cum iti protejezi casa impotriva furiei naturii?

Tu cum iti protejezi casa impotriva furiei naturii?

Cu o polita de asigurare facultativa a locuintei incheiata la OMNIASIG, compania preia toate aceste riscuri, iar tu te poti bucura de o viata linistita alaturi de cei dragi.

acum 54 luni (29 Jul 2016)

Cu o polita de asigurare facultativa a locuintei incheiata la OMNIASIG, compania preia toate aceste riscuri, iar tu te poti bucura de o viata linistita alaturi de cei dragi. Mai mult, polita poate include asigurarea de protectie impotriva accidentelor, asigurarea de raspundere civila fata de terti, precum si servicii de ASISTENTA TEHNICA LA DOMICILIU pentru momentele in care evenimentele neprevazute precum avariile la instalatiile de apa si canalizare necesita interventia rapida si in regim de urgenta a specialistilor.

Astfel de polite si protectia pe care o ofera oricarei locuinte sunt cu atat mai importante acum cu cat vara acestui an a fost deja marcata de recurenta inundatiilor. In Harghita, inundatiile s-au soldat cu pagube in valoare de 30 de milioane de lei in 36 de unitati administrativ teritoriale din judet.

Pentru ca stim cat de important este sa iti poti face reparatiile cat mai repede in astfel de cazuri, OMNIASIG iti garanteaza ca vei fi despagubit rapid daca locuinta ta a fost afectata de inundatie sau de oricare risc acoperit prin aceste polite.

Astfel, indiferent ca optezi pentru VIVA CASA, GARANT, GARANT SUMMUM sau GARANT AMPLUS, toate asigurarile facultative de locuinta de la OMNIASIG te protejeaza in fata riscului de inundatie.

Analizeaza riscurile care iti pot ameninta siguranta casei si alege de la OMNIASIG Asigurarea locuintei adaptata nevoilor tale de protectie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro