TRUTULESCU traieste! Celebrul personaj cheie din "Tigareta 2" a suferit o semipareza

TRUTULESCU traieste! Celebrul personaj cheie din

Personaj enigmatic, fostul colonel SPP Gheorghe Trutulescu, care a condus si Unitatea de Cercetare si Diversiune Buzau, a fost, in 1998 personajul-cheie al celebrului caz de contrabanda cu tigari care a avut loc pe Aeroportul Militar Otopeni.

acum 38 luni (29 Apr 2016)

Se spunea despre fostul colonel SPP ca este mort. Dar Christi Sabbagh l-a descoperit si l-a convins sa vorbeasca

Secretele celebrul caz de contrabanda "Tigareta 2" sunt gata sa iasa la lumina. In 1998, operatiunea clandestina ce a declansant un scandal imens a avut in centru un personaj-cheie, pe fostul colonel SPP Gheorghe Trutulescu. Disparut din viata publica dupa ce a fost inchis cinci ani, despre cel numit de presa "Truti" s-a crezut ca a murit. Christian Sabbagh a postat insa o fotografie cu celebrul personaj pe contul sau de socializare si a anuntat ca au purtat discutii interesante. El este viu, dar incearca sa stea departe de lumea publica.

Gheorghe Trutulescu este acum pensionar si se ocupa de gradinarit la casa lui din judetul Buzau, unde s-a retras. Mai mult, el a acceptat sa-i acorde un interviu jurnalistului de la Kanal D, pentru emisiunea "Sabbagh in actiune". Nicaieri in lumea asta un avion burdusit cu tigari nu poate ateriza pe un aeroport militar, daca nu exista multe secrete in spate. L-am gasit pe Trutulescu si in fotografie, in spate, este casa lui. Omul a suferit o semipareza pe partea dreapta si in imagine se vede cum eu ii sustin mana.

Personaj enigmatic, fostul colonel SPP Gheorghe Trutulescu, care a condus si Unitatea de Cercetare si Diversiune Buzau, a fost, in 1998 personajul-cheie al celebrului caz de contrabanda cu tigari care a avut loc pe Aeroportul Militar Otopeni. Citeste si:

+"Am fost 17 ani soldat pe MARTE". ... Citeste intreg articolul pe evz.ro