Trupa Proconsul acuza ca a "luat teapa" de la o firma din Galati. Ce au postat membrii trupei pe internet

Trupa Proconsul acuza ca a

Invitata la Galati pentru a canta la inaugurarea plajei "Dunarea" (rebotezata "Jungle Splash" dupa ce a fost concesionata unei firme private), cunoscuta trupa Proconsul a avut parte de o surpriza neplacuta. Singura diferenta (deocamdata) fata de managementul public, este ca pretul de intrare a crescut de la 2 la 15 lei de persoana (cu 750%) urmand ca dupa deschiderea bazinelor de inot sa ajunga la 35 de lei.

acum 85 luni (4 Jun 2017)

Invitata la Galati pentru a canta la inaugurarea plajei "Dunarea" (rebotezata "Jungle Splash" dupa ce a fost concesionata unei firme private), cunoscuta trupa Proconsul a avut parte de o surpriza neplacuta. Organizatorii evenimentului nu au mai finalizat contractul, asa ca desi pe afis scria ca trupa va concerta la Galati pe 2 iunie acest lucru nu s-a mai intamplat, spre dezamagirea fanilor.

Cei de la Proconsul au explicat ulterior pe Facebook (pe pagina trupei) faptul ca organizatorii nu le-au mai raspuns la telefon, acesta fiind motivul pentru care nu au mai ajuns la concert.

"Prieteni dragi, din motive independente de noi (jungle splash = teapa), nu am mai ajuns azi la Galati! Ne pare la fel de rau ca si voua, dar cei din conducerea nu au binevoit sa mai raspunda la telefon si nici sa onoreze contractul sau sa va/ne informeze corect si din timp ca nu mai pot tine concertul. Speram sa ne revedem cat mai curand la Galati!", este postarea publicata, vineri seara, la ora 21,13, pe pagina de pe Facebook a trupei.

Doua ore mai tarziu, reprezentantii firmei Karan - Business & Finance SRL (care a luat in concesiune plaja pe 49 de ani) si-a cerut scuze pentrru faptul ca Proconsul nu a mai concertat la Galati, lasand insa sa se inteleaga ca artistii ar fi de vina.

Karan - Business & Finance SRL a luat in concesiune, de la Primaria Galati, plaja Dunarea in aprilie 2017, promitand ca va investi peste 6 milioane de euro in modernizari si dotari.

Singura diferenta (deocamdata) fata de managementul public, este ca pretul de intrare a crescut de la 2 la 15 lei de persoana (cu 750%) urmand ca dupa deschiderea bazinelor de inot sa ajunga la 35 de lei. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro