Trupa Goodbye to Gravity, dupa tragedia din Colectiv: "Revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodata"

"La aproape un an de la ultima postare de pe aceasta pagina, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodata. Inca ii mai plangem pe cei pe care i-am pierdut si ne amintim de ei si de ceea ce au lasat in urma.

acum 54 luni (20 Oct 2016)

"La aproape un an de la ultima postare de pe aceasta pagina, revenim cu cel mai greu mesaj pe care l-am scris vreodata.

Pe vremea aceasta, in 2015, formatia Goodbye to Gravity se pregatea sa lanseze noul disc, intitulat . Trupa avea foarte multe planuri: sa scoata cele mai ambitioase videoclipuri din cariera, sa ofere concerte exceptionale si sa plece intr-un lung turneu national, urmat de primul turneu european. Dragostea pentru muzica pe care o impartaseau cei cinci artisti a fost redusa la tacere.

Nu vom mai putea niciodata sa ne asezam in primul rand la concertele lor, pentru a ne bucura de piesele puternice, incarcate cu semnificatie. Inca ii mai plangem pe cei pe care i-am pierdut si ne amintim de ei si de ceea ce au lasat in urma. Videoclipul a fost initial filmat pentru a scoate in evidenta energia pura care alimenta concertele formatiei, precum si devotamentul pe care cei cinci muzicieni il aratau artei lor. Acum, atat melodia cat si clipul au o insemnatate mai adanca - ne amintesc de mostenirea nemuritoare a trupei si ne arata ca Goodbye to Gravity va fi mereu cu noi, in sufletele noastre.

Vom continua sa onoram amintirea trupei prin viitoare demersuri, pe care le veti putea urmari accesand aceasta pagina, care va fi actualizata cu noi informatii.

Pana atunci, va invitam sa vizionati videoclipul, realizat in amintirea lui Alex, Mihai, Vlad si Bogdan, precum si a tuturor celor pe care i-am pierdut. Gandurile noastre se indreapta catre Andrei, care lupta in continuare pentru sanatatea sa prin interventii chirurgicale si proceduri de recuperare", sta scris pe pagina de Facebook a trupei.

In urma incendiului care a izbucnit in clubul bucurestean in seara zilei de 30 octombrie si-au pierdut viata patru dintre cei cinci membri ai trupei, alaturi de jurnalisti si fani. In afara celor 64 de tineri decedati, peste 160 de oameni au fost raniti in incendiu. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro