Trupa Golan canta in deschiderea concertului Kings of Leon: ce bilete mai puteti achizitiona

"Romanii sunt, cu siguranta, printre preferatii nostri, iar mixul de house si voce, de muzica electronica si organica, de jazz si pop, de frumusete si mesaj, te cuprinde ca o vraja, fie ca esti prins in atmosfera fierbinte a unui concert de-al lor, fie ca le asculti inregistrarile din confortul canapelei de acasa", scria despre ei europavox.com. 21.311.93.23 o Categoria 1: 230 RON o Categoria 2: 180 RON o Categoria 3: 160 RON o Categoria 4: Sold Out o Categoria 5: 95 RON o Golden: 285 RON o Gazon: 190 RON o VIP: 500 RON

acum 37 luni (6 Jun 2017)

Ascensiune pana in deschiderea concertului Kings of Leon

Golan reprezinta Romania pe 17 iunie, la Arena Nationala, cand Kings of Leon canta in premiera la Bucuresti, in cadrul turneului Walls.

Alexandru Burcea, Mihai Ristea si Ernesto aduc o vibratie proaspata si o alta abordare in muzica electronica de astazi. Compozitiile lui Mihai, percutiile exotice ale lui Ernesto si influentele clasice si jazz ale lui Alex se combina intr-o armonie deplina.

"Romanii sunt, cu siguranta, printre preferatii nostri, iar mixul de house si voce, de muzica electronica si organica, de jazz si pop, de frumusete si mesaj, te cuprinde ca o vraja, fie ca esti prins in atmosfera fierbinte a unui concert de-al lor, fie ca le asculti inregistrarile din confortul canapelei de acasa", scria despre ei europavox.com.

Bilete.ro este vanzator oficial si exclusiv de bilete la concertul Kings Of Leon. Fanii Kings of Leon si LP sunt sfatuiti sa-si achizitioneze bilete doar de pe site-ul www.bilete.ro si din reteaua Bilete.ro (in magazinele Inmedio semnalizate "Bilete.ro", in magazinele Germanos, in oficiile Postei Romane si in casieria din incinta Hotel Ibis, Calea Grivitei, nr. Bilete.ro nu isi asuma sub nicio forma si in niciun sens raspunderea pentru eventualele tentative de revanzare a biletelor cumparate prin intermediul www.bilete.ro. Orice incercare de revanzare a biletelor la suprapret sau prin intermediul altor site-uri de profil, este considerata frauda si va fi pedepsita conform legislatiei in vigoare. Dragostea pentru muzica si diversitate au fost bazele pentru Alive, un brand care se poarte mandri azi cu o echipa ce insumeaza 16 ani de experienta in organizarea showurilor de amploare, peste 200 de evenimente (concerte / festivaluri / evenimente corporate) si reprezentatii cu nume precum Morcheeba, Moby, Gorillaz, The Chemical Brothers, Parov Stelar, Telepopmusik, Booka Shade, Fatboy Slim, Placebo, Jamie W... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro