Trump sustine ca "America este respectata din nou"

Trump sustine ca

Cel mai probabil Trump se refera la acordul nuclear cu Iranul, prin care SUA au platit 1,7 miliarde de dolari Teheranului, dintre care 400 de milioane de dolari au fost pentru a incheia o disputa legala privind o tranzactie cu arme inainte de revolutia iraniana din 1979.

acum 39 luni (11 May 2018)

El a precizat ca relatia sa cu liderul nord-coreean Kim Jong-un este "buna", adaugand ca se va intalni cu el "pentru a asigura un viitor cu pace si prosperitate in lume".

Trump a fost insotit in Indiana de vicepresedintele Mike Pence, fost guvernator al statului si mai multi republicani importanti din Indiana.

"Stiti ce ne va duce la razboi nuclear si stiti ce ne va duce la alte razboaie: slabiciunea", a declarat Trump.

El a precizat ca fostul presedinte Barack Obama a cheltuit 1,8 miliarde de dolari pentru ostatici in timp ce fostii prizonieri care au fost eliberati de Coreea de Nord "s-au intors acasa gratis".

Cel mai probabil Trump se refera la acordul nuclear cu Iranul, prin care SUA au platit 1,7 miliarde de dolari Teheranului, dintre care 400 de milioane de dolari au fost pentru a incheia o disputa legala privind o tranzactie cu arme inainte de revolutia iraniana din 1979. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro