Trump indeamna statele lumii sa izoleze Coreea de Nord si "regimul ei brutal"

Trump indeamna statele lumii sa izoleze Coreea de Nord si

Donald Trump mult mai conciliator la adresa Phenianului Presedintele Trump a avertizat Coreea de Nord ca este pregatit sa apeleze la intreaga gama a puterii militare a Statelor Unite pentru a opri orice atac din partea Nordului, dar intr-un ton mult mai conciliator a indemnat Phenianul sa "ajunga la un acord" pentru a pune capat acestei crize.

acum 80 luni (8 Nov 2017)

"Astazi, sper ca vorbesc nu doar in numele tarilor noastre, ci in numele tuturor tarilor civilizate, atunci cand ii transmit Coreei de Nord: Nu ne subestimati. Si nu ne puneti la incercare", a afirmat liderul de la Casa Alba in cadrul unui discurs in fata Parlamentului de la Seul. Donald Trump a mentionat in mod special Rusia si China, cerandu-le sa implementeze in deplinatate setul de sanctiuni economice votate de Consiliul de Securitate al ONU. Liderul american a precizat ca o astfel de decizie din partea Phenianului ii va asigura Coreei de Nord "un drum mai luminos spre prosperitate". Aceasta incepe cu incetarea actelor de agresiune ale regimului tau, stoparea programelor balistice si o de-nuclearizare completa", a afirmat Trump. Donald Trump mult mai conciliator la adresa Phenianului Presedintele Trump a avertizat Coreea de Nord ca este pregatit sa apeleze la intreaga gama a puterii militare a Statelor Unite pentru a opri orice atac din partea Nordului, dar intr-un ton mult mai conciliator a indemnat Phenianul sa "ajunga la un acord" pentru a pune capat acestei crize. "Nu putem permite Coreei de Nord ca ameninte tot ceea ce am construit", a afirmat Trump dupa discutiile purtate cu presedintele sud-coreean, Moon Jae-in, ce adeseori a indemnat la gasirea unei solutii diplomatice cu Nordul. Insa adeseori, intr-un ton mult mai masurat si mai putin beligerant, Trump a indemnat Coreea de Nord sa "faca ceea ce este corect", adaugand ca "observa o miscare in aceasta directie", ne-elaborand insa acest aspect.

"Este in interesul Coreei de Nord sa vina la masa de negocieri si sa semneze un acord", a afirmat Trump. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro