Trump evita subiectul armelor de foc dupa masacrul din Florida

Trump evita subiectul armelor de foc dupa masacrul din Florida

Exprimandu-se de la Casa Alba - cu steagul coborat in berna in memoria celor 17 victime ucise in Florida -, Trump a anuntat ca se va duce la Parkland, unde un tanar in varsta de 19 ani a comis acest masacru. Toate televiziunile americane difuzeaza portretul lui Nikolas Cruz - cu trasaturi de copil, ochii albastri, fata serioasa - autorul in varsta de 19 ani al acestui cel mai sangeros masacru dupa cel de la Sandy Hook, in Connecticut, unde 20 de copii si sase adulti au fost ucisi in 2012.

acum 27 luni (15 Feb 2018)

Exprimandu-se de la Casa Alba - cu steagul coborat in berna in memoria celor 17 victime ucise in Florida -, Trump a anuntat ca se va duce la Parkland, unde un tanar in varsta de 19 ani a comis acest masacru.

Acest fost elev al institutiei se afla in centrul multor intrebari - cum au putut atitudinile sale amenintatoare, fascinatia sa fata de arme si comportamentul sau aparent "dezechilibrat" sa scape vigilentei anturajului sau si autoritatilor?

Presedintele american, care a spus ca se adreseaza unei "natiuni in suferinta", nu a pronuntat insa niciodata expresia "arma de foc" intr-o scurta alocutiune, ci i-a indemnat pe cetatenii americani sa "raspunda urii cu dragoste (si) cruzimii prin blandete".

Toate televiziunile americane difuzeaza portretul lui Nikolas Cruz - cu trasaturi de copil, ochii albastri, fata serioasa - autorul in varsta de 19 ani al acestui cel mai sangeros masacru dupa cel de la Sandy Hook, in Connecticut, unde 20 de copii si sase adulti au fost ucisi in 2012.

Dupa o noapte de interogare la politia comitatului Broward, tanarul a fost inculpat de 17 omoruri cu premeditare.

FBI a recunoscut ca a fost alertat in septembrie de un abonat al platformei YouTube pe tema unui comentariu lasat de un utilizator care se identifica drept Nikolas Cruz - "Voi deveni tragator profesionist in scoli".

Exmatriculat din Liceul Marjory Stoneman Douglas de la Parkland din motive disciplinare, fostul elev a ales Valentine's Day (Ziua Indragostitilor) sa comita acest masacru.

"DEZECHILIBRAT"

"Atatea semne ca atacatorul din Florida era un dezechilibrat mintal, dat inclusiv afara de la scoala din cauza comportamentului sau rau si instabil.

"Este vorba despre cineva despre care oamenii stiau ca reprezenta un pericol, cineva despre care se glumea in scoala (...) spunandu-se ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro