"Trump al Asiei" recidiveaza: noul presedinte al Filipinelor le cere concetatenilor sa ucida traficantii de droguri

"Atunci cand voi fi presedinte, voi da ordin politiei si militarilor sa-i vaneze si sa-i impuste", a spus Duterte, referindu-se la traficantii de droguri, in cursul unei reuniuni publice desfasurate in martie la Lingayen.

acum 50 luni (6 Jun 2016)

Aceste declaratii vin dupa ce luna trecuta, cand isi sarbatorea victoria in alegerile prezidentiale, fostul primar al orasului Davao le-a dat asigurari filipinezilor ca "vor fi recompensati" de guvern daca se vor alatura luptei impotriva traficantilor de droguri.

De fapt, "Trump al Asiei" a castigat alegerile prezidentiale din tara sa cu un program axat pe combaterea coruptiei si a criminalitatii si cu multe propuneri de-a dreptul socante.

"Atunci cand voi fi presedinte, voi da ordin politiei si militarilor sa-i vaneze si sa-i impuste", a spus Duterte, referindu-se la traficantii de droguri, in cursul unei reuniuni publice desfasurate in martie la Lingayen. El a promis atunci sa ucida 100.000 de infractori si sa le arunce cadavrele in Golful Manila pentru a "ingrasa pestii". ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro