Trump, acuzat ca si-a exagerat averea: "E ca si cand ai afla ca parintii lui Batman n-au murit, ci s-au mutat in Florida"

Trump, acuzat ca si-a exagerat averea:

"Daca as fi un simpatizant al lui Trump, aceste noi dezvaluiri m-ar fi socat", a afirmat Noah luni, la numai cateva zile dupa ce un fost reporter al "Forbes" a sustinut ca actualul presedinte l-a pacalit in trecut, in incercarea de a intra pe prima lista cu cei mai bogati 400 de oameni din SUA intocmita de aceasta revista, noteaza abcnews.go.com.

acum 28 luni (24 Apr 2018)

"Daca as fi un simpatizant al lui Trump, aceste noi dezvaluiri m-ar fi socat", a afirmat Noah luni, la numai cateva zile dupa ce un fost reporter al "Forbes" a sustinut ca actualul presedinte l-a pacalit in trecut, in incercarea de a intra pe prima lista cu cei mai bogati 400 de oameni din SUA intocmita de aceasta revista, noteaza abcnews.go.com. Fostul jurnalist al "Forbes" Jonathan Greenberg, care a compilat in anii '80 lista revistei cu cei mai bogati oameni din tara a sustinut in mai multe interviuri acordate in ultima saptamana ca Trump l-a indus in eroare pentru a intra in clasamentul anual din 1982. Mai mult, Greenberg a afirmat si ca Trump a dat un telefon pretizand ca este "John Barron", un sef din cadrul Trump Organization, care a ajutat "Forbes" sa-i evalueze averea lui Trump la 100 de milioane de dolari. In acest context, Noah, care a difuzat o inregistrare audio a acestei presupuse conversatii dintre "Barron" si Greenberg, a afirmat ca dezvaluirea dovedeste ca drumul lui Trump spre Casa Alba a fost pavat cu o minciuna. "Trump a mintit pentru a intra pe lista Forbes, apoi lista Forbes l-a consolidat ca mogul, apoi si-a folosit statutul de mogul pentru a ajunge la Casa Alba", a argumentat Noah. Cotidianul "The Washington Post", care a prezentat pentru prima data acuzatiile lui Greenberg, a precizat ca Organizatia Trump nu a raspuns solicitarii de a comenta subiectul, iar Casa Alba a refuzat, la randul sau, sa faca acest lucru. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro