Trucuri pentru imbunatatirea memoriei

Trucuri pentru imbunatatirea memoriei

Exista momente cand vrem sa facem ceva, dar ne gandim la altceva sau ascultam ce spun oamenii din jurul nostru in timp ce noi suntem cu mintea la problemele noastre.

acum 38 luni (6 Sep 2017)

Exista momente cand vrem sa facem ceva, dar ne gandim la altceva sau ascultam ce spun oamenii din jurul nostru in timp ce noi suntem cu mintea la problemele noastre. Dar in fiecare zi trebuie sa retinem informatii noi, in acelasi timp in care utilizarea tehnologiei necesita mentinerea unei serii de procese pentru a ne automatiza performanta si pentru a progresa in acest sens.

De asemenea, locul de munca si mediul social sunt multitasking, motiv pentru care este necesar ca aceasta parte a creierului sa functioneze foarte bine. Daca nu, ajungem sa pierdem timpul si suntem frustrati atunci cand ne este afectata negativ munca. De aceea, iata cateva sfaturi pentru imbunatatirea memoriei: Acorda atentie maxima

Daca ai foarte multe lucruri de rezolvat zilnic, atunci este normal ca memoria sa te lase uneori. Acest lucru inseamna ca, in ciuda tuturor perturbarilor, trebuie sa ne concentram asupra a ceea ce facem.

Acordarea atentiei depline te va ajuta sa te descurci mult mai bine - vei reusi sa eviti un sentiment de monotonie sau lipsa de control.

Afla mai multe despre imbunatatirea memoriei pe clickpentrufemei.ro

Vrei sa ai o memorie mai buna? ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro