Trucuri pentru geamuri curate. Ce trebuie sa faceti pentru a avea ferestre impecabil spalate

Trucuri pentru geamuri curate. Ce trebuie sa faceti pentru a avea ferestre impecabil spalate

Secrete pentru geamuri cat mai curate Pentru geamuri perfect curate este bine sa stiti un secret: daca le spalati intr-o zi fara soare, cand este innorat afara, este mult mai bine.

acum 108 luni (8 Jul 2015)

Trucuri pentru geamuri curate. Pregatirea pentru curatenie

Inainte a curatarea geamului, trebuie sa stergeti cu atentie orice urma de praf sau panza de paianjen, ori alte resturi. Daca nu veti face asta, dupa ce veti folosi solutia de curatat si carpa pentru geamuri, tot praful in exces se va lipi de carpa, astfel incat nu o veti mai putea folosi. Nu este nevoie sa le dati jos pentru a le spala, puteti folosi un aspirator, la care sa atasati o perie invelita intr-o carpa de praf.

Apoi, pulverizati solutie speciala pentru geamuri si stergeti cu o carpa curata, cu miscari orizontale, pana cand geamul este complet uscat, scrie Goodhousekeeping.com. In cazul geamurilor care nu se pot deschide, spalati mnumai interiorul, iar pentru exterior folositi un furtun cu apa. Secrete pentru geamuri cat mai curate

Pentru geamuri perfect curate este bine sa stiti un secret: daca le spalati intr-o zi fara soare, cand este innorat afara, este mult mai bine. Asta pentru ca razele soarelui duc la uscarea foarte rapida a geamului si din aceasta cauza raman mai multe urme.

Pentru stergerea ferestrelor pot fi folosite mai multe materiale: prosoape, ziare, o carpa din microfibra sau o racleta. De asemenea, pentru curatarea propriu-zisa se gasesc in magazine multe produse speciale pentru geamuri, inclusiv servetele umede. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro