Trucuri pentru curatenie ultrarapida. Cum se poate igieniza cabina de dus in doi timpi si trei miscari

Trucuri pentru curatenie ultrarapida. Cum se poate igieniza cabina de dus in doi timpi si trei miscari

Cada de baie se va curata usor cu un amestec dintr-o lingura de praf de copt si doua de bicarbonat. Doua linguri de praf de copt si doua de sare se amesteca si se toarna in conducta infundata Apoi se toarna putin otet si se lasa putin sa actioneze, dupa care se toarna apa fierbinte.

acum 69 luni (20 May 2018)

Va prezentam cateva trucuri pentru o casa curata fara efort si, mai mult, pentru a mentine curatenia mai mult timp.

Cabina de dus se va curata mai usor imediat dupa ce ai iesit de la dus, pentru ca este inca uda. In plus, uleiul de bebelusi folosit dupa curatare va face ca data viitoare sa nu se mai murdareasca la fel de repede.

Tigaia arsa se va curata mult mai usor daca punem o mana de praf de curatat, apoi apa si o punem la fiert 10 minute.

Cuptorul murdar se poate curata cu mai putin efort daca il incalzim la foc minim, apoi punem un amestec de otet cu bicarbonat peste partile murdare.

Petele de transpiratie pot fi inlaturate cu o solutie facuta din cateva linguri de bicarbonat si putina apa. Se pun pe pata si se lasa sa actioneze cateva minute, apoi se spala cu apa calduta. Se pune una-doua linguri de bicarbonat in fiecare pantof si se lasa peste noapte. Intr-un vas mic, un bol sau o farfurioara se pune o lingurita - doua de bicarbonat si peste el, cateva picaturi de ulei volatil cu aroma preferata.

Petele de pe canapea pot fi indeartate cu lingura de praf de copt, amestecata cu o lingura de detergent, putin otet si apa calduta. Solutia se aplica pe pata si se lasa sa actioneze circa 30 de minute, dupa care se curata cu o carpa curata si se aspira zona.

Praful nu se va mai depune la fel de repede pe mobila daca pe carpa cu care o stergem vom pune cateva picaturi de balsam de rufe.

Cada de baie se va curata usor cu un amestec dintr-o lingura de praf de copt si doua de bicarbonat. Cu acest amestec se va freca bine cada, dupa care se clateste cu apa calduta. Doua linguri de praf de copt si doua de sare se amesteca si se toarna in conducta infundata Apoi se toarna putin otet si se lasa putin sa actioneze, dupa care se toarna apa fierbinte. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro