Trucuri pentru a face fata transpiratiei excesive

Trucuri pentru a face fata transpiratiei excesive

E posibil sa suferi de hiperhidroza daca transpiri foarte mult. In hiperhidroza, mecanismul de racorire al corpului este atat de activ incat el produce de 4 sau de 5 ori cantitatea de transpiratie de care ai nevoie.

acum 38 luni (18 Aug 2017)

E posibil sa suferi de hiperhidroza daca transpiri foarte mult. Transpiratia in exces le poate scadea increderea de sine si poate favoriza lipsa de socializarea sau chiar pierderea locului de munca. In hiperhidroza, mecanismul de racorire al corpului este atat de activ incat el produce de 4 sau de 5 ori cantitatea de transpiratie de care ai nevoie.

Cele mai predispuse zone vizate de hiperhidroza sunt subratul, talpile, palmele, zona de deasupra buzei superioare si cea dintre picioare. In unele cazuri, transpiratia este localizata doar pe anumite portiuni de corp, cum ar fi capul sau mainile, in timp ce alte persoane transpira pe intreaga suprafata a corpului.

Prevenirea cosmetica a transpiratiei

In farmacii exista produse pentru oprirea transpiratiei in exces cu o putere de actiune foarte mare, unele fiind eliberate cu reteta medicala. Daca aplici produsul dimineata, substanta poate sa fie eliminata de transpiratia corporala care deja exista pe piele. Chiar daca transpiratia ta excesiva nu este declansata de un factor medical, asta nu inseamna ca nu ai aliati care sa te ajute sa o tii sub control.

Afla pe clicksanatate.ro cum poti sa reduci transpiratia in exces in mod natural!

Cum sa tii corect o cura de detoxificare

Planta care previne organismul ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro