TRU: PSD si Antena 3 se bat pentru dreptul nostru colectiv la prostie

TRU: PSD si Antena 3 se bat pentru dreptul nostru colectiv la prostie

> Asa cum s-a inteles, deja, din cele de mai sus, si eu cred ca Libraria Humanitas din Rimnicu Vilcea trebuie inchisa, arsa cu personalul inauntru si inlocuita cu o aratura brazdata de Primarul Mircia Gutau, la coarnele plugului. In rest, e voie sa iti declari adversarii legionari, sa aduci minerii la rupt bucuresteni, sa furi, azi, oul de sub closca si, miine, closca de sub bou, sa ii tii in mascari pe alegatorii romani din afara tarii sau sa iti dai doctoratul copiind o teza pe tema "Arta si Xerox - de la calugar, la Prim Ministru".

acum 38 luni (3 Apr 2017)

>

Asa cum s-a inteles, deja, din cele de mai sus, si eu cred ca Libraria Humanitas din Rimnicu Vilcea trebuie inchisa, arsa cu personalul inauntru si inlocuita cu o aratura brazdata de Primarul Mircia Gutau, la coarnele plugului. Apoi, cenusa librarilor trebuie raspindita in patru zari sau, si mai bine, depusa la intrarea in Parlamentul European, pentru a sluji de pilda celor ce vor mai cuteza sa-si faca tara de ris.

Inainte de a descrie, cu nesat tehnic, supliciul meritat de Gabriel Liiceanu, tractorul anti-patriotic de la Humanitas si detractorul en chef al Romaniei, voi face citeva remarci asupra romanilor curati. Acei romani care se spetesc sa-si convinga compatriotii ca prostia trebuie sa devina un bun de patrimoniu, alaturi de telemea, tapina si rezultanta lor nesarata, Antena 3.

Viata si, mai ales, partea ei nesimtita, au aratat ca Romania a fost facuta de ris, numai si numai cind cineva a criticat decizii luate de PSD. In rest, e voie sa iti declari adversarii legionari, sa aduci minerii la rupt bucuresteni, sa furi, azi, oul de sub closca si, miine, closca de sub bou, sa ii tii in mascari pe alegatorii romani din afara tarii sau sa iti dai doctoratul copiind o teza pe tema "Arta si Xerox - de la calugar, la Prim Ministru". Ba chiar e recomandabil ca Grindeanu sa il primeasca pe mostenitorul tronului britanic in mare tinuta de cocalar, inclusiv brartarusa de piele asortata la ceasul de raket ucrainian.

E voie sa le faci pe toate si tara nu va fi defaimata, pentru ca tot ce vine de la PSD face bine la ten Romaniei si seduce Europa.

Timpenia dupa care criticii PSD sint totuna cu defaimatorii tarii duce direct la timpenia de rang imediat superior dupa care PSD e totuna cu Romania.

Dimpotriva, daca nu esti de acord cu vreuna din actiunile caritabile ale PSD, de pilda Ordonanta care baga legea in puscarie, pe locul cuvenit hotilor, atunci iti faci tara de ris. Asa a procedat odiosul Liiceanu, la Br... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro