TRU: "Exact ca FSN-istii nostri, sustinatorii lui Trump sunt bastinasii pastratori ai traditiei economice si politice locale"

TRU:

> Caci reeducarile si convertirile in masa sint, dintotdeauna, un loc de spaime, spume si furii. Intr-un trecut nu prea indepartat si tot mai invizibil, americanii de stinga si de dreapta, Democratii si Republicanii, convietuiau competitiv, in limitele visului american. Cotele de gen si rasa, prioritatea sexuala, afurisirea propriei istorii si dogmatizarea invatamintului au ruinat o lume odinioara vestita si temuta pentru obiceiul inversunat de a gindi cu capul ei. Clinton va cistiga si America va inlocui sistemul electoral liber cu un campionat de sfortari puritane: dupa primul Presedinte de culoare, prima femeie Presedinte, apoi primul Presedinte incert sexual, primul Presedinte infirm, primul Presedinte indian nativ si primul Presedinte toate cele de mai sus la un loc.

acum 100 luni (7 Mar 2016)

>

Caci reeducarile si convertirile in masa sint, dintotdeauna, un loc de spaime, spume si furii. O descriere mai usor de urmarit pe conturul istoriei americane spune asa: Trump e consecinta domniei stingii peste munca, sufletul si mintea fostei natiuni politice americane.

Dupa zeci de ani de santaj moral si dictat ideologic migalos, stinga a dezmembrat natiunea politica americana. Intr-un trecut nu prea indepartat si tot mai invizibil, americanii de stinga si de dreapta, Democratii si Republicanii, convietuiau competitiv, in limitele visului american. Visul s-a topit si e, azi, un cosmar virtuos, injectat de ipocrizie. Noul american are dreptul doar la vise aprobate, cu cote de personaje pozitive si negative, in care dracul nu e chiar atit de alb dar se straduie. Democratii au pus capat politicii si au trecut la instalarea unei noi religii de stat care distribuie martiriu la cerere si divinitate contra vot minoritar, rasial si sexual.

Sansa egala, meritul suveran, competitia deschisa, munca pe rupte si fara culoare au fost blocate de decrete liberale. Cotele de gen si rasa, prioritatea sexuala, afurisirea propriei istorii si dogmatizarea invatamintului au ruinat o lume odinioara vestita si temuta pentru obiceiul inversunat de a gindi cu capul ei. Mindria de asistat, subventia morala pe motiv de rasa, recensamintul fara sfirsit al victimelor, indiferenta la productivitate - toate celebrate ca datorie publica - au condamnat la decadere oamenii care dadeau Americii puterea si viteza istorica. ,

In fata acestui program de reeducare prin prostie, dreapta a tacut. Facerea robotica de bine a paralizat o dreapta care s-a lasat tirita spre un centrism vid. Dreapta Republicana incheie invinsa de propria lasitate. In locul replicii robuste care spune da, exista merit si nu, culoarea nu conteaza, dreapta Republicana a scheunat timid: si noi vrem binele si ciugulim teme din palma stingii. Asa au devenit alegerile un concurs de conformi... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro