TRU: Cum au ajuns esteuropenii "rasisti de isprava" in Parlamentul European

TRU: Cum au ajuns esteuropenii

Exact in clipa in care placajul lui Erasmus e pe punctul de a-l scoate din joc pe caporal, se aude o intrebare imbietoare ca o strachina de cianura: votati sau nu pentru cote de refugiati! O voce de absolvent al Scolii Superioare de Martiri anunta de pe masa de operatie ca nu voteaza. Nota ar trebui sa cuprinda si realitatea de pe piata de consum, atit cit se mai vede ea sub avalansa de exporturi UE. Aflati intr-o scurta deplasare inceputa acum aproape 25 de ani, citeva milioane de romani salta PIB-ul, platesc taxele si cumpara produsele Italiei si Spaniei - doua din statele sudice carora Germania le-a daruit dreptul de a falimenta in euro.

acum 55 luni (21 Mar 2016)

>

Mai precis, la reuniuni cu usile bine inchise la care europarlamentarii din Est incep pe scaun si termina sub mocheta pe care tropaie cu chiote antirasiste adevaratii europeni. Pentru cei ce au intirziat la nastere si n-au avut ocazia sa se desfete cu o sedinta de infierare organizata de Partidul Comunist Roman, lucrurile merita relatate in toata brutalitatea lor dogmatica. La auzul acestor cuvinte de leac, esticii se relaxeaza si zaresc, o clipa, duhul lui Erasmus fugarind prin sala un individ cu mustata si camasa bruna. Exact in clipa in care placajul lui Erasmus e pe punctul de a-l scoate din joc pe caporal, se aude o intrebare imbietoare ca o strachina de cianura: votati sau nu pentru cote de refugiati! O voce de absolvent al Scolii Superioare de Martiri anunta de pe masa de operatie ca nu voteaza.

Rind pe rind, vest-europeni indignati denunta lipsa de recunostinta a fostilor frati din Est. Unii noteaza ca operatiile de separare a siamezilor au facut progrese enorme si exclud anestezia.

Sedinta se incheie cu o prezentare din care reiese ca esteuropenii sint rasisti de isprava. In consecinta, Uniunea Europeana ar face bine sa taie fondurile care curg nemeritat, odata cu sudoarea poporului german, spre Budapesta si Giulesti (Bucurestiul e un cuvint nesuferit de lung, prin care nu se vad destul de clar minoritatile).

Vorbitorii arata ca est-europenii, condusi cu brio de romani, sint neamuri de hoti care n-au ce cauta in UE. In acelasi timp, migrantii afro-arabi sint descrisi ca tot ce e mai harnic si mai cinstit de la Sfintul Fancisc incoace. Evaluarile oscileaza intre un alt Sfint (Asteapta) si Pastele sarbatorit de cabaline.

La plecare, partile isi reafirma fidelitatea fata de idealul european. De afara se aude imnul UE, in interpretarea unui grup de instrumentisti in uniforme cu ecuson brodat. Vesticii cred ca T vine de la toleranta. Esticii cred ca vine de la Titanic si observa, in treacat, ca orchestra ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro