TRU: "Croatii raman la parerea ca balul si spitalul functioneaza cel mai bine in aceeasi cladire"

> Pe de o parte, o victorie turbata cu Spania, dupa un meci in care croatii au improscat cu aberatii creatoare. Perisic a plecat inca o data, pe o contra nascuta dintr-o ocazie spaniola si, dupa un sprint de 65 de metri, a lovit fatal, pe coltul scurt. Croatia joaca bine si face astfel rost de meciuri si oportunitati noi pentru suporterii care se straduie sa o anihileze.

acum 56 luni (22 Jun 2016)

>

Pe de o parte, o victorie turbata cu Spania, dupa un meci in care croatii au improscat cu aberatii creatoare. In urma lui Perisic, zacea, contorsionat de driblinguri, insusi Juanfran, marele si intangibilul Juanfran.

Perisic a plecat inca o data, pe o contra nascuta dintr-o ocazie spaniola si, dupa un sprint de 65 de metri, a lovit fatal, pe coltul scurt. Croatia a inteles ca impotriva Spaniei ai o singura sansa: sa lovesti repede si fara mila perechea Ramos-Pique. In sute de meciuri fara presiune, cuplul central spaniol a uitat cum e sa joci cu spatele la zid si sa depinzi de reactii rapide.

Iata si distinsul corp medical al nationalei croate, plus onor antrenor, lasindu-l in teren pe Corulka, dupa doua meciuri cu capul spart si un semilesin bizar in al treilea.

In sfirsit, iata si neasemuita galerie croata luptind din rasputeri pentru eliminarea propriei nationale. Trupa de tembeli croati e in razboi cu Zdravko Mamic, super-tartorici la Dinamo Zagreb si mega-mafiotici peste fotbalul si Federatia croata. Din acest motiv, suporterii croati sint convinsi ca au datoria sa vina de hac nationalei pe care o adora. Consecinta: o Spanie readusa la realitatea din care a plecat condusa de excesul de succces. Si o Croatie care trebuie sa se pazeasca doar de ea insasi.

Prima incercare s-a lasat cu petarde si falci mutate frateste croat-contra-croat la meciul cu Cehia. A doua incercare trebuia sa aiba loc la meciul cu Spania si presupunea un atac asupra arbitrului. Politia croata a aflat la timp, a avertizat politia franceza si din pacate, n-am mai putut vedea cum anume stiu croatii sa atace un arbitru. Croatia joaca bine si face astfel rost de meciuri si oportunitati noi pentru suporterii care se straduie sa o anihileze.

Croatia e, deci, in acelasi timp, favorita la titlu si la dezastru auto-provocat. Urmind o veche traditie mentala nationala, croatii ramin la parerea ca balul si spitalul functioneaza cel mai ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro