Triunghi amoros mortal. Concubinul l-a ucis pe fostul sot dupa mai multe scandaluri si batai

Triunghi amoros mortal. Concubinul l-a ucis pe fostul sot dupa mai multe scandaluri si batai

Dar asa sa va inchipuiti ca dupa cate un episod de acesta de al lui in bucatarie stratul de cioburi de la farfurii si cesti era ca stratul de zapada, numai alb era de la cioburi. Desi a fost batut de Adrian Ardelean, care isi recunoaste fapta, Paul Fancsiki a fost convins sa isi retraga plangerea "La data de 21 martie 2016, ora 11.20, persoana vatamata s-a dus la locul de munca al concubinei Pausan Raluca Anca in Satu Mare, B-dul Closca nr.19, la sala de jocuri si pariuri sportive apartinand de SC. Tot in luna martie, Ardelean Adrian a primit si un ordin de restrictie de a se apropia de cei doi copii minori pe care ii avea impreuna cu sotia sa, ordin care nu a fost respectat nici in ziua crimei, minorul fiind la domiciliul mamei sale in momentul in care Ardelean Adrian si Fancsiki Paul au intrat in conflict.

acum 47 luni (14 Sep 2016)

Municipiul Satu Mare a fost zguduit pe data de 26 august de o crima comisa in unul dintre cele mai populate cartiere ale orasului. Aceasta din urma a avut o casnicie cu decedatul Adrian Ardelean, care s-a incheiat inainte cu cateva zile de crima si in urma careia au rezultat doi copii, o fetita de 6 ani si un baiat de 3 ani. Cel care ar fi intentat prima data divortul a fost barbatul, care s-a razgandit ulterior, dar Raluca a cerut ca procesul sa fie dus pana la final. El a fost cel care a dorit sa divorteze si cu toate acestea el a fost cel care a inceput sa faca scandal si sa provoace certuri si sa ma acuze pe mine ca am pe altcineva. La un moment s-a razgandit si a mers sa anunte ca nu mai doreste sa divorteze, dar am mers eu si am cerut sa divortez, ca nu mai voiam sa stau cu el", a declarat femeia.

Dupa acest episod, cei doi au incetat sa mai locuiasca impreuna, dar acest lucru nu a scapat-o de scandaluri pe femeie, care era vizitata constant de Adrian Ardelean cu diferite scopuri, de fiecare data totul incheindu-se cu scandal si cu tulburarea linistii publice. Striga, batea in geam, dar la modul in care scutura pervazul, geamurile, se misca rama de la geam. Dar asa sa va inchipuiti ca dupa cate un episod de acesta de al lui in bucatarie stratul de cioburi de la farfurii si cesti era ca stratul de zapada, numai alb era de la cioburi. Cei de la politie de la 112 ne-au dat numar sa sunam direct la locala, deja ne stiau ca noi suntem", afirma Raluca Pausan, fosta sotie a victimei.

Barbatul ucis avea ordin de restrictie fata de fosta sotie si cei doi copii ai lor

In viata femeii a devenit tot mai importart Paul Fancsiki, barbatul care a ajuns sa comita crima in urma cu aproximativ doua saptamani. Acest lucru este confirmat de certificatul medico-legal, dar si de restul actelor din partea organelor de ordine, in care Ardelean Adrian isi recunoaste faptele de violenta asupra lui Paul Fanc... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro