Triumviratul Basescu-Ponta-Tariceanu. Ce interese comune ii unesc pe fostii inamici aparent ireductibili

Triumviratul Basescu-Ponta-Tariceanu. Ce interese comune ii unesc pe fostii inamici aparent ireductibili

Interesele politice pe termen lung si adversarii de moment ii aduc pe fostul presedinte Traian Basescu, pe fostul premier Victor Ponta si pe presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu in situatia de a-si transmite mesaje de tatonare. "Un tip redutabil in politica" O noua abordare in ceea ce il priveste pe Traian Basescu se observa si la presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, care, in acelasi studio Romania TV, a vorbit mai mult de calitatile pe care le are fostul presedinte si mai putin de ce i-au despartit in ultimii ani. Ulterior, dupa ce s-a intamplat in 2009 si dupa ce am vazut ce tip de premier si-a dorit Traian Basescu, adica Emil Boc, cineva care sa ii recunoasca lui - Traian Basescu - si puterea executiva, de fapt Tariceanu, impreuna cu PNL, nu ii recunoasteau aceasta suprematie executiva.

acum 55 luni (26 Jul 2016)

Interesele politice pe termen lung si adversarii de moment ii aduc pe fostul presedinte Traian Basescu, pe fostul premier Victor Ponta si pe presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu in situatia de a-si transmite mesaje de tatonare. Astfel, Traian Basescu a lasat deoparte apelativele de "pisicut", "dottore" sau "mitoman", folosite ani la randul la adresa lui Victor Ponta, caruia ii prevesteste acum chiar un viitor politic, si a trecut la unele mai blande precum "naiv". El are sanse sa revina in politica mare dupa ce isi va rezolva problemele cu Justitia", a aratat Traian Basescu, intr-o emisiune la Romania TV, televiziune al carui patron este deputatul Sebastian Ghita, prieten bun cu Victor Ponta. Romania TV a fost si televiziunea care l-a "tocat" ani la rand pe Traian Basescu.

Raspunsul lui Ponta este cel putin la fel de neobisnuit ca si mesajul lui Basescu, avand in vedere schimbul de replici acide dintre cei doi de-a lungul ultimilor ani. Fostul premier nu numai ca ii da dreptate lui Basescu, dar spune ca va incerca sa se vindece de naivitate. Cu siguranta perioada dupa Noiembrie 2015, cand vad cum se comporta fata de mine oameni pe care i-am ajutat enorm si pe care ii consideram prieteni, o sa ma vindece de

pentru viitor!", a aratat Ponta. Relatia dintre Basescu si Ponta a fost marcata de atacuri, acuzatii si jigniri reciproce, tarand in mocirla institutiile pe care le reprezentau.

"Un tip redutabil in politica"

O noua abordare in ceea ce il priveste pe Traian Basescu se observa si la presedintele Senatului Calin Popescu Tariceanu, care, in acelasi studio Romania TV, a vorbit mai mult de calitatile pe care le are fostul presedinte si mai putin de ce i-au despartit in ultimii ani. "Un sofer mergea cu masina si, la un moment dat, ii cade o roata de la masina. Se opreste si nu stia ce sa faca, nu mai avea cum sa puna roata la loc. Alaturi era o cladire inalta si de la geam un ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro