Triburile care au uimit lumea prin traditiile sexuale: sotii impartite frateste si tineri supusi unor ritualuri barbare

Triburile care au uimit lumea prin traditiile sexuale: sotii impartite frateste si tineri supusi unor ritualuri barbare

O serie de triburi din cele mai indepartate locuri si-au pastrat traditii milenare, cu provire la viata intima, care socheaza prin barbaria lor. Pielea este strapunsa pentru a elimina orice contaminare cauzata de femei, iar din acelasi motiv suporta in mod regulat sangerarea nasului si varsaturile cauzate de consumarea unor cantitati mari de trestie de zahar. Este o traditie a zonei unde exista putine terenuri disponibile pentru agricultura, iar familiile cu mai multi fii, nevoite sa se confrunte cu impartirea pamantului lor, au ales ca urmasii lor sa poata trai impreuna ca o singura familie si sa-si pastreze intacta parcela detinuta. "Printre sciti se fac scopiri si cei mai multi indeplinesc treburi de femei, traind ca femeile si vorbind la fel ca ele.

acum 73 luni (5 Feb 2018)

O serie de triburi din cele mai indepartate locuri si-au pastrat traditii milenare, cu provire la viata intima, care socheaza prin barbaria lor. Iata cateva dintre acestea:

Tribul in care se consuma lichid seminal

Regulile sacre ale unui trib primitiv din Papua Noua Guinee ii indeparteaza pe baieti de la varsta de sapte ani de prezenta tuturor femeilor. Timp de zece ani, pana la reintroducerea lor in tribul sambian, ei sunt obligati sa traiasca numai alaturi de barbati. Pielea este strapunsa pentru a elimina orice contaminare cauzata de femei, iar din acelasi motiv suporta in mod regulat sangerarea nasului si varsaturile cauzate de consumarea unor cantitati mari de trestie de zahar. De asemenea, adolescentii sunt obligati sa ingereze sperma celor mai varstnici, despre care se crede ca sustine cresterea si forta, informeaza oddee.com.

Tribul in care se face sex din copilarie

Trobrianderii, un alt trib din Papua Noua Guinee, uimeste prin precocitatea copiilor, care incep sa faca sex la o varsta frageda: 6 - 8 pentru fete si 10-12 pentru baieti.

Fratii care isi impart sotiile

Comunitati din Himalaya au devenit faimoase pentru obiceiul ca un grup de frati sa imparta aceeasi sotie. Este o traditie a zonei unde exista putine terenuri disponibile pentru agricultura, iar familiile cu mai multi fii, nevoite sa se confrunte cu impartirea pamantului lor, au ales ca urmasii lor sa poata trai impreuna ca o singura familie si sa-si pastreze intacta parcela detinuta.

Tribul in care sotiile sunt furate

Tribul Wodaabe din Niger pastreaza traditia furtului nevestelor, fara ca sotii sa suporte repercursiuni din parte comunitatii. Parintii aranjeaza prima casatorie, insa ulterior, un festival anual in care barbatii Wodaabe poart un machiaj elaborat si costime stridente, mente sa impresioneze femeile, este locul in care tinerele sotii pot fi furate pentru o npua ca... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro