Trei tineri escaladeaza Kilimanjaro in scop caritabil: un centru pentru tineri in Ploiesti

Trei tineri escaladeaza Kilimanjaro in scop caritabil: un centru pentru tineri in Ploiesti

Iubitori ai muntelui, Andrei Radulescu (30 ani), Razvan Draghici (30 ani) si Delia Popescu (29 ani), toti din Ploiesti, vor trece la un alt nivel al limitelor personale, fizice si psihice, prin expeditia pe care vor sa o faca in iulie, pe muntele Kilimanjaro (5895 de metri), din Tanzania. Tinerii se vor pune "la dispozitia" sponsorilor Aproximativ 200 de liceeni din Ploiesti, Baicoi, Valenii de Munte si Busteni lucreaza in asociatia "Un strop de fericire", autoeducandu-se pentru societate, dar, mai ales, oferind sprijin altor tineri, care nu au acces la resurse, prin lectii de pregatire pentru examene, workshop-uri de orientare in cariera, cursuri de limbi straine, ateliere hand-made.

acum 68 luni (25 May 2015)

Iubitori ai muntelui, Andrei Radulescu (30 ani), Razvan Draghici (30 ani) si Delia Popescu (29 ani), toti din Ploiesti, vor trece la un alt nivel al limitelor personale, fizice si psihice, prin expeditia pe care vor sa o faca in iulie, pe muntele Kilimanjaro (5895 de metri), din Tanzania.

Ideea a venit, aproape natural, dupa ce tinerii au descoperit o asociatie din Ploiesti, "Un strop de fericire-Youth Hub AUSF ", care se adreseaza prioritar tinerilor prin activitati sportive, educationale si work-shop-uri.

Cei trei lucreaza in domeniul farmaceutic - Razvan si Andrei, si juridic - Delia, iar in timpul liber se alatura voluntarilor din asociatie care, in lipsa unui spatiu propriu, permanent, isi stabilesc activitatile pe retelele de socializare. "O casa a tinerilor este esentiala atat pentru voluntarii din asociatie cat si pentru beneficiarii acesteia, majoritar copii cu foarte mare potential, dar cu sanse reduse de a reusi, scolar si profesional, in lipsa unui ajutor concret. Printr-un astfel de centru vedem atat un scop cat si o continuitate. Pe noi ne-a atras foarte mult ideea ca putem contribui nu la o activitate punctuala ci la una care sa influenteze comunitatea pe termen lung", spune si Andrei Radulescu. Tinerii se vor pune "la dispozitia" sponsorilor

Aproximativ 200 de liceeni din Ploiesti, Baicoi, Valenii de Munte si Busteni lucreaza in asociatia "Un strop de fericire", autoeducandu-se pentru societate, dar, mai ales, oferind sprijin altor tineri, care nu au acces la resurse, prin lectii de pregatire pentru examene, workshop-uri de orientare in cariera, cursuri de limbi straine, ateliere hand-made.

Este si motivul pentru care cei trei temerari se vor pune "la dispozitia" sponsorilor, carora le vor duce imaginea pe muntele Kilimanjaro, toti banii obtinuti astfel urmand sa se indrepte catre realizarea centrului pentru tineri. Pana la urma, printr-un astfel de ge... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro