Trei retete simple de creme rapide si delicioase pentru umplut torturi

Trei retete simple de creme rapide si delicioase pentru umplut torturi

Crema de capsuni sau fragi crude Aveti nevoie de: 200 de grame de unt, 200 de grame de serbet alb, 50 de grame de capsuni sau fragi trecute prin sita, o lingura de zeama de lamaie.

acum 48 luni (4 Mar 2016)

Cateva retete de creme rapide pentru umplut torturi gasim in volumul "Minuturi alimentare si alte retete culinare" scris de Lucretia Oprean si publicat la Editura Tehnica din Bucuresti. Crema de cacao cu ciocolata Aveti nevoie de 200 de grame de unt, 200 de grame de serbet de cacao sau ciocolata, frisca batuta sau albus de ou. Daca serbetul este prea tare se pune pe aragaz, se adauga o lingura de apa calduta si se subtiaza. Trebuie insa avut grija ca serbetul sa nu fie cald la amestec cu untul pentru ca altfel, din cauza diferentei de temperatura, crema se taie. La final, se adauga 150 de grame de frisca batuta sau albus de ou batut pe bain marie. Crema de nuci Aveti nevoie de: 200 de grame de unt, 200 de grame de serbet alb, 10 grame de nuci macinate foarte fin, o lingura de rom. Crema de capsuni sau fragi crude Aveti nevoie de: 200 de grame de unt, 200 de grame de serbet alb, 50 de grame de capsuni sau fragi trecute prin sita, o lingura de zeama de lamaie. Daca serbetul este prea tare se pune pe aragaz, se adauga o lingura de apa calduta si se subtiaza. La final, se adauga pulpa de fructe si zeama de lamaie. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro