Trei retete de sucuri bune pentru detoxifierea de inceput de an

Trei retete de sucuri bune pentru detoxifierea de inceput de an

Un exemplu de reteta care are la baza mango si capsuni este urmatorul: - 1 mango - o cana si jumatate de capsuni - 2 mere medii - 2 frunze de varza - 3 morcovi medii - un castravete mediu Toate fructele si legumele se pun intr-un blender si se mixeza pana devin o pasta, iar mai apoi se consuma proaspat.

acum 74 luni (6 Jan 2018)

Unele fructe si legume, desi extrem de benefice pentru organism, nu pot fi consumate crude, fie din cauza gustului pe care il au, fie din cauza texturii, care nu este tocmai una placuta consumului.

Odata pregatite termic, aceste legume isi pierd din calitati, astfel ca singura modalitate de consum este sa fie pregatite intr-un suc, alaturi de alte legume sau fructe, care sa le amelioreze gustul. ro

Acesta este recomandat in curele de slabire si de detoxifiere. De asemenea este recomandat sa se consume inainte de mese, dar doar cate 100 ml. Sucul de varza se poate combina, pentru cei care nu agreeaza gustul simplu al verzei, cu mere sau miere, pentru a ameliora gustul de varza.

2.Cei de la diete-sanatoase.ro recomanda sucul de morcovi cu fructe.

3.Suc de mango si capsuni

Sucul de mango si capsuni, la care se pot adauga si alte elemente, precum varza sau merele, este o alta recomandare a nutritionistilor. Acest suc realizat de asemenea in blender, este benefic colonului si previne constipatia, lucru esential pentru o detoxifiere propice si chiar unei cure de slabire.

De asemenea acest suc stimuleaza secretia de saliva, care la randul ei este benefica in digestie.

Un exemplu de reteta care are la baza mango si capsuni este urmatorul:

- 1 mango

- o cana si jumatate de capsuni

- 2 mere medii

- 2 frunze de varza

- 3 morcovi medii

- un castravete mediu

Toate fructele si legumele se pun intr-un blender si se mixeza pana devin o pasta, iar mai apoi se consuma proaspat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro