Trei morti in urma unui incident armat produs intr-o tabara de romi din Franta

Trei morti in urma unui incident armat produs intr-o tabara de romi din Franta

UPDATE 22:10 Unul dintre jandarmii raniti in schimbul de focuri produs marti dupa-amiaza la o tabara de nomazi din nordul Frantei a decedat la spital, bilantul atacului ajungand la patru morti si trei raniti, anunta autoritatile franceze, citate de site-ul cotidianului Le Monde.

acum 61 luni (25 Aug 2015)

UPDATE 22:10 Unul dintre jandarmii raniti in schimbul de focuri produs marti dupa-amiaza la o tabara de nomazi din nordul Frantei a decedat la spital, bilantul atacului ajungand la patru morti si trei raniti, anunta autoritatile franceze, citate de site-ul cotidianului Le Monde. Un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de nomazi din Roye (Somme, provincia Picardie, nordul Frantei), omorand pe loc un barbat, o femeie si un copil, aparent locatari ai centrului de cazare. In schimbul de focuri au fost raniti grav autorul atacului, doi agenti ai jandarmeriei si un alt copil. Potrivit unor surse, un individ care ar fi fost in stare de ebrietate a deschis focul cu o arma automata, omorand trei locatari ai taberei de nomazi - un barbat, o femeie si un copil de sase luni.

"Autorul atacului, probabil in stare de ebrietate, a intrat in tabara de nomazi si a omorat cu sange rece un copil de sase luni, un barbat de aproximativ 40 de ani si pe nora acestuia. Jandarmii au intervenit, au tras focuri de arma spre picioarele agresorului", a declarat Bernard Cazeneuve, ministrul de Interne al Frantei.

Autoritatile au creat un dispozitiv special de securitate in urma atacului si ancheteaza motivele autorului, care a suferit rani moderate.

Un barbat a deschis focul, marti dupa-amiaza, intr-o tabara de nomazi din Roye (Somme, provincia Picardie, nordul Frantei), omorand un barbat, o femeie si un copil, aparent locatari ai centrului de cazare, informeaza Mediafax.

In schimbul de focuri au fost raniti autorul atacului, doi agenti ai jandarmeriei si un alt copil.

Potrivit primelor elemente ale anchetei, jandarmii, alertati de un incident armat in comuna Roye, s-au prezentat imediat la fata locului dar au fost luati la tinta de catre un barbat. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro