Trei moduri de preparare a stravechii mancari romanesti "Cighiri in prapur"

Trei moduri de preparare a stravechii mancari romanesti

Ca sa intelegi cum se cuvine gastronomia romanesca veche este neparata nevoie sa stii asa cum trebuie limba, in toate aspectele ei, caci vei intalni adesea o multime de arhaisme si de regionalisme care te vor pune in mare incurcatura. cuvantul este de origine slava), se cuvine sa precizam ca nu este vorba de steagurile bisericesti scoase la inmormantari si nici de flamurile de batalie ale lui Stefan cel Mare, ci de acea parte anatomica numita "peritoneu", o membrana cu grasime si tendoane care acopera organele interne, mai ales stomacul si intestinele. Modul de preparare 3 Organele si carnea se fierb intr-o oala, cu sare si cu o frunza de dafin, pana cand sunt bune de mancat (in principiu, cam 30 de minute).

acum 51 luni (21 Oct 2017)

... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro