Trei militari romani, din Batalionul "Dragonii Transilvani" din Dej, raniti usor in explozia unei masini-capcana, in Afganistan

Trei militari romani, din Batalionul

Camarazii nostri, locotenentul Adrian Ciprian Iriciuc, caporalul clasa a III-a Sergiu Andrei Lineschi si caporalul clasa a III-a Ion Ichim au fost raniti usor astazi, 20 septembrie, in urma exploziei unei masini-capcana, in timp ce executau o misiune de patrulare in aria de responsabilitate, la aproximativ opt kilometri nord de Baza militara de la Kandahar".

acum 98 luni (20 Sep 2015)

Cei trei militari romani care se aflau in misiunea "Resolute Support" din Afganistan au fost raniti usor duminica, 20 septembrie, in jurul orei 10.00, in urma exploziei unei masini-capcana.

"Militarii executau o misiune de patrulare in aria de responsabilitate, la aproximativ 8 kilometri nord de Baza militara de la Kandahar. In urma atacului, militarilor li s-a acordat primul ajutor la fata locului si au fost transportati la spitalul bazei militare din Kandahar, unde se afla internati in stare stabila, in afara oricarui pericol", se arata in comunicatul Ministerului Apararii Nationale.

Cei trei militari sunt: locotenentul Adrian Ciprian Iriciuc, caporalul clasa a III-a Sergiu Andrei Lineschi, ambii aflati la cea de-a doua misiune in Afganistan, si caporalul clasa a III-a Ion Ichim, aflat la prima misiune intr-un teatru de operatii.

MAPN a postat si pe Facebook un mesaj de incurajare pentru cei de acasa:

"Suntem alaturi de camarazii nostri raniti in Afganistan si de familiile lor. Camarazii nostri, locotenentul Adrian Ciprian Iriciuc, caporalul clasa a III-a Sergiu Andrei Lineschi si caporalul clasa a III-a Ion Ichim au fost raniti usor astazi, 20 septembrie, in urma exploziei unei masini-capcana, in timp ce executau o misiune de patrulare in aria de responsabilitate, la aproximativ opt kilometri nord de Baza militara de la Kandahar". "Soimii Carpatilor" care si-au frant aripile in Afganistan

Eroii bistriteni din Afganistan si-au primit onorurile pe ultimul drum

Moarte pe frontul de Est. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro