Trei mere pe zi tin kilogramele departe. Cum arata clasamentul fructelor care te ajuta sa slabesti

Trei mere pe zi tin kilogramele departe. Cum arata clasamentul fructelor care te ajuta sa slabesti

Ce contine: Un mar de marime medie contine 95 de calorii, sub 0,5 grame de grasime, 2 mg de sodiu, 25 de carbohidrati, 4, grame de fibre alimentare, 19 grame de zahar, 0,5 grame de proteine. Ce contine: O portocala mare contine 86 de calorii, sub 0,5 grame de grasimi, 0 grame de sodiu, 21,5 grame de carbohidrati, 4,5 grame de fibre alimentare, 17 grame de zahar, 1,3 grame de proteine.

acum 91 luni (6 Sep 2016)

Studiile au aratat ca mancand trei mere pe zi poti da jos din kilogramele nedorite, lucru de altminteri nesurprinzator, tinand cont de faptul ca merele sunt pline de fibre, nutrienti si vitamine care potolesc foamea si hidrateaza. Sau le putem coace impreuna cu bucati de pui sau, pur si simplu, separat, pe post de desert delicios.

Ce contine: Un mar de marime medie contine 95 de calorii, sub 0,5 grame de grasime, 2 mg de sodiu, 25 de carbohidrati, 4, grame de fibre alimentare, 19 grame de zahar, 0,5 grame de proteine. Ar mai fi de mentionat ca marul este o excelenta sursa de vitamina C, vitamina care se pierde prin procesul de transformare a marului in compot sau suc.

Pepenele verde este un deliciu cu foarte putine calorii si un continut mare de apa, fiind fructul cel mai indicat pentru hidratare. Aceasta inseamna ca puteti manca orice cantitate puteti cu doar 100 de calorii si organismul se va simti satul si, totodata, racorit.

Ce contne: O cana de pepene verde contine 46 de calorii, sub 0,5 grame de grasime, 2 mg de sodiu, 11,5 grame carbohidrati, 0,5 grame de fibre alimentare, 9,5 grame de zahar, 1 gram de proteine. Cand consumati 64 de calorii - adica o cana de zmeura, de fapt, digerati doar 32 de calorii, adica jumatate.

Ce contine: O cana de zmeura contine 64 de calorii,sub 0,5 grame de grasimi, 1 mg de sodiu, 14,5 carbohidrati, 8 grame de fibre, 5,5 grame de zahar, 1,5 grame de proteine. Un fruct de marime medie are doar 80 de calorii si, la fel ca si pepenele verde este in proportie de 90% apa. Unele studii au aratat ca fructul contine o cantitate mare de naringina - una dintre substantele continute in citrice - care ajuta la pierderea in greutate. Poate fi consumat ca atare sau presarat cu un indulcitor care nu este zahar sau poate fi amestecat cu apa, pus in salate sau in loc de lamaie pentru a adauga savoare preparatelor.

Ce contine: Un fruct mediu contine 82 de calorii, sub 0,5 grame de grasimi, 0 ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro