Trei lucruri la care trebuie sa fim atenti atunci cand ne amenajam biroul

Trei lucruri la care trebuie sa fim atenti atunci cand ne amenajam biroul

Totusi sunt de folos si jaluzele la geamuri care sa va protejeze de o lumina prea puternica, mai ales in lunile de vara, sau care sa nu va permita un contact vizual direct cu mediul exterior atunci cand afara ploua, vreme care v-ar putea influenta starea de spirit. O lumina viu colorata intr-un colt, niste corpuri de iluminat de diferite forme, care sa inspire veselie, un sistem de becuri care sa se aprinda diferit si sa furnizeze o intensitate diferita de lumina, in functie de preferintele voastre sau de momentul din ziua sunt elemente care pot crea un spatiu placut din punct de vedere al luminozitatii.

acum 57 luni (6 Jun 2016)

Biroul este spatiul unde petrecem de luni pana vineri, uneori chiar si sambata, cel putin 8 ore pe zi. Este a doua casa a multora, motiv pentru care trebuie sa fie un spatiu agreabil, stimulativ pentru munca, relaxant si aerisit, pentru a nu fi un factor de oboseala suplimentar in munca pe care o depunem.

Biroul, ceea ce include atat masa de lucru cat si restul lucrurilor din incapere trebuie sa fie in armonie si sa inspire de fiecare data cand intram in birou o stare de bine, astfel incat sa nu ne simtim ingreunati atunci cand ajungem la munca sau cand cineva intra in biroul nostru. Amplasarea mesei de birou trebuie sa fie in apropierea geamului, astfel incat lumina care intra pe fereastra sa cada direct pe masa de birou, din partea stanga a celui care sta la masa. Totusi sunt de folos si jaluzele la geamuri care sa va protejeze de o lumina prea puternica, mai ales in lunile de vara, sau care sa nu va permita un contact vizual direct cu mediul exterior atunci cand afara ploua, vreme care v-ar putea influenta starea de spirit.

Daca nu este posibil sa beneficiati de lumina naturala, incercati sa fiti cat se poate de creativi in iluminarea biroului. O lumina viu colorata intr-un colt, niste corpuri de iluminat de diferite forme, care sa inspire veselie, un sistem de becuri care sa se aprinda diferit si sa furnizeze o intensitate diferita de lumina, in functie de preferintele voastre sau de momentul din ziua sunt elemente care pot crea un spatiu placut din punct de vedere al luminozitatii.

ARANJAREA SPATIULUI

Expertii in decoratiuni interioare, dar si psihologii recomanda ca starea generala data de lucrurile din birou si de modul in care acestea sunt aranjate sa fie una de veselie, prin culoare si utilitate.

Pentru o stare de confort psihologic, pozele cu familia, cu momentele fericite din viata si de la munca e bine sa se regaseasca in birou. Daca s... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro