Trei jurnalisti, 64 de membri ai Corului Armatei Rosii si mai multi dansatori, printre victimele accidentului aviatic din ziua de Craciun | FOTO

Printre victimele avionului Ministerului rus al Apărării Tu-154, care s-a prăbușit, duminică dimineața, in Marea Neagră, sunt trei jurnaliști ai postului de televiziune Zvezda, peste 60 de membri ai ansambului coral Alexandrov, mai mulți dansatori, cat și o renumită doctoriță, informează Sputnik News. "El a fost trimis in diverse misiuni in timpul războiului și a ajuns in tot felul de situații dificile, dar cumva a reușit de fiecare dată să se ridice la cel mai inalt nivel de profesionalism", a mai spus directorul postului de televiziune, care a dezvăluit că Suranov era căsătorit și avea un copil. Un cantăreț din corul Armatei Roșii a scăpat de moarte, după ce nu a fost lăsat să se imbarce in zborul spre Siria, din cauză că ii expirase pașaportul Un cantăreț de 29 de ani, care face parte din corul Armatei Roșii, a scăpat de moarte ca prin urechile acului, după ce in dimineața in care trebuia să se imbarce in aeronava Tu-154, care efectua un zbor spre Siria, a fost oprit de angajații din aeroport, pentru că ii expirase pașaportul, informează Daily Mail.

acum 43 luni (25 Dec 2016)

Printre victimele avionului Ministerului rus al Apărării Tu-154, care s-a prăbușit, duminică dimineața, in Marea Neagră, sunt trei jurnaliști ai postului de televiziune Zvezda, peste 60 de membri ai ansambului coral Alexandrov, mai mulți dansatori, cat și o renumită doctoriță, informează Sputnik News.

Potrivit directorului adjunct al postului de televiziune Zvezda, la bordul avionului s-au imbarcat corespondentul Pavel Obukhov, cameramanul Alexander Suranov și asistentul acestuia, Valery Rzhevskiy.

"Pavel Obukhov lucra pentru Zvezda de aproximativ doi ani, perioadă in care a fost trimis in diverse misiuni. De fiecare dată cand ceva se intampla undeva, el suna și spunea: ", a declarat Alexey Kharkov pentru Sputnik.

Potrivit acestuia, jurnalistul a lucrat și in zone de război, acoperind evenimentele din Donbass, deși la acel moment lucra pentru o altă televiziune. In ceea ce privește dorința jurnalistului de a merge in Siria, directorul adjunct al postului de televiziune susține că Obukhov ceruse de mai multe ori să fie trimis in Siria.

Totodată, Alexey Kharkov a vorbit și despre operatorul Alexander Suranov, pe care l-a descris drept "un prieten experimentat", care a lucrat pentru mai multe posturi.

"El a fost trimis in diverse misiuni in timpul războiului și a ajuns in tot felul de situații dificile, dar cumva a reușit de fiecare dată să se ridice la cel mai inalt nivel de profesionalism", a mai spus directorul postului de televiziune, care a dezvăluit că Suranov era căsătorit și avea un copil. Ei au călătorit impreună cu mai multe ocazii", a spus Alexey Kharkov, despre tanărul de 21 de ani.

Alți șase jurnaliști de la posturile Pervy Kanal și NTV se aflau la bordul avionului. Totodată, in avion se mai aflau opt soldați, doi funcționari publici și membrul unui ONG, cat și opt membri ai echipajului de zbor, precizează Daily Mail.

In plus, 64 de membri... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro