Trei idei pentru motivarea angajatilor (P)

Astfel, de la beneficiile clasice, precum tichetele de masa, asigurarile private de sanatate sau abonamentele la sala, companiile au facut trecerea catre altfel de recompense - sali de jocuri la serviciu si chiar vacante platite pentru intreaga familie. Masina de serviciu Masina de serviciu este un beneficiu pe care companiile il acorda doar salariatilor de pe pozitii manageriale sau din departamentul de vanzari.

acum 37 luni (2 Oct 2017)

Motivarea salariatilor reprezinta una dintre cele mai provocari pentru angajatorii de pe piata locala. Companiile din Romania, au devenit, in ultimii ani, din ce in ce mai inventive cand vine vorba de beneficiile acordate angajatilor lor, in incercarea de a-i pastra pe salariati cat mai motivati la job. Astfel, de la beneficiile clasice, precum tichetele de masa, asigurarile private de sanatate sau abonamentele la sala, companiile au facut trecerea catre altfel de recompense - sali de jocuri la serviciu si chiar vacante platite pentru intreaga familie. De regula, beneficiile oferite de companiile din Romania salariatilor lor sunt de doua tipuri: lunare si ocazionale.

Daca lucrezi intr-un departament de resurse umane sau esti antreprenor, iata cateva idei de beneficii pe care ar merita sa le iei in considerare ca sa-ti motivezi suplimentar salariatii din organizatie. Masina de serviciu

Masina de serviciu este un beneficiu pe care companiile il acorda doar salariatilor de pe pozitii manageriale sau din departamentul de vanzari. O poti face foarte simplu, daca apelezi la o firma specializata pe servicii de tip leasing operational, o solutie moderna de optimizare a costurilor cu flota auto. Leasingul operational ii ofera posibilitatea unui angajator sa se foloseasca de o flota de masini, fara sa fie nevoit sa cumpere autovehiculele in cauza.

Training personalizat

Accesul la programe de dezvoltare profesionala se numara printre cele mai apreciate beneficii de catre salariatii din Romania. Cel mai bine ar fi sa apelezi la un furnizor extern de programe de formare profesionala, care sa poata sa-ti ofere traininguri personalizate, conforme cu asteptarile tale si ale oamenilor din organizatie.

Cadouri amuzante

O alta idee pe care ai putea sa o pui foarte usor in practica daca vrei sa-ti motivezi suplimentar angajatii este sa le oferi, din cand in cand, anumite cadouri amuzante, precum o cana cu functie de autoam... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro