Trei handbalisti morti, intr-un accident pe un drum national

Trei sportivi ai echipei de handbal masculin CSU Tirgoviște au murit, in noaptea de duminică spre luni, după ce un autocamion cu două remorci, incărcat cu cherestea, s-a răsturnat peste un microbuzul care transporta jucătorii, informează gsp.ro Accidentul a avut loc pe DN2 E85 la ieșirea din Rm.

acum 57 luni (16 Nov 2015)

Trei sportivi ai echipei de handbal masculin CSU Tirgoviște au murit, in noaptea de duminică spre luni, după ce un autocamion cu două remorci, incărcat cu cherestea, s-a răsturnat peste un microbuzul care transporta jucătorii, informează gsp.ro

Accidentul a avut loc pe DN2 E85 la ieșirea din Rm. Formația din eșalonul secund se intorcea acasă după un meci pierdut la Vicovu de Sus, 27-35 cu CS Vicov Bucovina, din cadrul etapei a noua a campionatului.

Trei autospeciale de descarcerare, șase ambulanțe și o autospecială de transport victime multiple au ajuns la locul accidentului.

Potrivit Poliției Buzău, cei trei jucători care se aflau pe bancheta din spate au murit pe loc. Din primele informații obținute de GSP.RO,Daniel Manda, pivotul imprumutat de CSU de la CSM Ploiești, este unul dintre cei 3 decedați. Celelalte 11 persoane au fost transportate de urgență la spitatele din Buzău (9) și Rm.

CSU Tirgoviște a mai fost implicată in urmă cu 3 ani intr-un alt accident de circulație, cind echipa se intorcea din cantonament. ... Citeste intreg articolul pe romanialibera.ro