Trei greseli frecvente care creeaza momente penibile la nunti. Care este cel mai negru scenariu la Starea Civila

Trei greseli frecvente care creeaza momente penibile la nunti. Care este cel mai negru scenariu la Starea Civila

Nunta trebuie sa fie cel mai fericit moment din viata celor doi miri, dar multi dintre ei sunt atat de stresati si de agitati incat fara sa isi dea seama dau totul peste cap si transforma nunta intr-un sir de momente penibile. Lumea se concentreaza atat de multe pe anumite momente, cum ar fi de exemplu asezarea invitatilor la mese, ca le scapa alte detalii, unele extrem de importante, si asa se trezesc mirii ca nu au verighetele cu ei la Biserica, de exemplu", explica Nemes Cristina, organizatoare de evenimente.

acum 79 luni (24 Aug 2016)

Trei greseli frecvente intalnite la nunti care creeaza momente penibile.

Nunta trebuie sa fie cel mai fericit moment din viata celor doi miri, dar multi dintre ei sunt atat de stresati si de agitati incat fara sa isi dea seama dau totul peste cap si transforma nunta intr-un sir de momente penibile. La aceste balbe de la nunta isi aduc aportul si restul invitatilor, care in loc sa incerce sa mascheze problemele mirilor, ii incurca mai rau, uneori fiind chiar ei la baza momentelor penibile de la nunta. De obicei de vina este stresul si oboseala care se acumuleaza de-a lungul ultimei saptamani dinainte de nunta. Lumea se concentreaza atat de multe pe anumite momente, cum ar fi de exemplu asezarea invitatilor la mese, ca le scapa alte detalii, unele extrem de importante, si asa se trezesc mirii ca nu au verighetele cu ei la Biserica, de exemplu", explica Nemes Cristina, organizatoare de evenimente.

Organizatoarea afirma ca cele mai frecvente momente penibile sunt create din uitare sau din acordarea de sarcini unor persoane prea putin interesate sa le duca la bun sfarsit, dar si din dorinta de a impresiona mai mult decat e cazul. E cel mai frecvent intalnit, pentru ca ei in toata agitatia zilei respective nu e mai gandesc si la acest aspect. De buletine e nevoie pentru a confirma ca persoanele din fata ofiterului de stare civila sunt aceleasi cu cele din registru. De obicei mirii sunt cei care le iau la ei sau le dau unei persoane de incredere. Conform organizatorilor, exista cazuri in care fix persoana care detine verighetele, fiind una de incredere, fuge pana la restaurant sau pana acasa dupa ceva, sau sa dirijeze prin oras pe cineva venit din alta localitate.

"Foarte multi miri incearca sa isi faca coregrafii extraordinar de complicate si sofisticate la dansul mirilor. In penumbra din sala, cu atatea emotii in carca, cu atatea priviri pe ei, majoritatea dau gres si gresesc dansul incat se f... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro