Trei frati au fugit de acasa dupa un scandal in familie. Parintii, prea beti ca sa poata oferi semnalmentele

Trei frati au fugit de acasa dupa un scandal in familie. Parintii, prea beti ca sa poata oferi semnalmentele

Trei frati de 9, 10 si 14 ani din localitatea Iaz au fost preluati in regim de urgenta de catre reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Salaj dupa ce sambata, 4 noiembrie, au fugit de acasa.

acum 21 luni (5 Nov 2017)

Trei frati de 9, 10 si 14 ani din localitatea Iaz au fost preluati in regim de urgenta de catre reprezentantii Directiei de Asistenta Sociala si Protectia Copilului Salaj dupa ce sambata, 4 noiembrie, au fugit de acasa. Oamenii legii au fost in alerta timp de aproape 24 de ore, echipaje de politie, jandarmi, pompieri, dar si voluntari mobilizandu-se pentru a-i cauta prin zonele din apropiere. Actiunea de cautare a fost ingreunata de faptul ca parintii erau in stare avansata de ebrietate, neputand sa ofere politistilor semnalmentele odraslelor. Baietii au fost gasiti vii si nevatamati, duminica, 5 noiembrie, dupa aproape 24 de ore de cautari, intr-o livada de pe raza comunei, mancand mere.

Treziti din betie, parintii au declarat oamenilor legii ca nu este pentru prima data cand cei trei frati au disparut de acasa.

Baietii au fost preluati in regim de urgenta de catre Protectia Copilului, institutia urmand sa efectueze o ancheta sociala privind situatia familiala.

Mai puteti citi:

Tanara de la casa de copii, violata de un educator: barbatul o abuza in fiecare seara Mama a doi copii, acuzata ca l-a ucis pe al treilea. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro