Trei fetite au ramas pe drumuri dupa ce un incendiu cumplit le-a distrus casa. "Ne-am trezit in 5 minute fara absolut nimic"

Trei fetite au ramas pe drumuri dupa ce un incendiu cumplit le-a distrus casa.

Fetitele merg la scoala, pentru ca profesorii s-au ingrijit si le-au dat un rand nou de manuale si cateva caiete, pentru a putea termina anul scolar cu bine, dar au nevoie de mult mai multe. Pentru cei care vor sa ajute este important de precizat ca familia Simion are nevoie in primul rand de materiale de constructie pentru a-si ridica o locuinta cat de mica, dar si de mana de lucru.

acum 26 luni (29 Apr 2018)

Visul ei insa s-ar putea narui pentru ca in urma cu cateva zile casa din comuna prahoveana Colceag, in care locuia impreuna cu surorile sale mai mici, cea mica in varsta de 4 ani, iar mijlocia de 6 ani, a fost mistuita de un incendiu.

Focul a izbucnit din senin la ora 5.00 dimineata, iar fetele au fost salvate in ultima clipa de tatal lor, care le-a luat pe toate trei in brate si le-a scos afara in strada. Femeia a intrat in casa cuprinsa de flacari in speranta ca va putea sa salveze macar actele fetelor si banii, 3.900 de lei pe care ii obtinuse cu doar o zi inainte din vanzarea unei vaci.

Mama fetelor a suferit arsuri la picior si la cap FOTO Diana Frincu

"M-am trezit dimineata la cinci fara zece (...) si i-am zis sotiei sa faca un ness, iar eu m-am dus la toaleta. Am fost constient ca nu mai am ce sa fac si am intrat in casa si am scos fetele afara. Sa fi fost de la aragaz, de la furtun, nu stiu. Casa era batraneasca, de 50-60 de ani. Am stat la o vecina, iar acum stau la sora mea si incerc sa fac aici o camera ca sa pot sa aduc fetele inapoi.

Familia Simion incearca acum sa incropeasca o locuinta noua cu ajutorul oamenilor de bine, care au sarit imediat sa ajute. Mai multi localnici au venit si au daramat ceea ce mai ramasese din casa arsa si au inceput sa sape pentru fundatia casei.

Tatal a luat toate trei fetitele in brate si le-a scos afara pe strada pentru a le proteja de incendiu FOTO Diana F.

Fetitele merg la scoala, pentru ca profesorii s-au ingrijit si le-au dat un rand nou de manuale si cateva caiete, pentru a putea termina anul scolar cu bine, dar au nevoie de mult mai multe.

Doi miei, zece pui de gaina si trei caini este tot ce mai au cele trei fetite si parintii lor FOTO Diana F.

Pentru cei care vor sa ajute este important de precizat ca familia Simion are nevoie in primul rand de materiale de constructie pentru a-si ridica o locuinta cat de mica, dar si de mana de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro