Trei deserturi racoritoare de vara. Cum ne ajuta delicioasa budinca rece a italienilor sa combatem caldura

Trei deserturi racoritoare de vara. Cum ne ajuta delicioasa budinca rece a italienilor sa combatem caldura

Aveti nevoie de 450 de mililitri de smantana dulce, 200 de mililitri de lapte, 60 de grame de zahar, 20 de grame de gelatina, un plic de zahar vanilat, un varf de cutit de sare, o lingura de ulei si dulceata de fructe sau fructe proaspete pentru servire. Pentru crema aveti nevoie de 500 de grame de branza de vaci, 200 de grame de unt, 200 de grame de zahar pudra, iar pentru glazura doua plicuri de budinca de vanilie, 800 de mililitri de suc Fanta si cinci linguri de zahar.

acum 84 luni (24 Jun 2017)

Scaderea temperaturii corpului in zilele toride de vara pare sa fie o sarcina dificila pentru multi dintre noi. Bucatarii ne recomanda sa ne racorim apeland la papilele gustative si servind deserturi delicioase, de vara. Dan Lechintan, bucatar la un restaurant din Germania ne recomanda trei deserturi gustoase la care putem apela cu incredere vara: Panna Cotta, prajitura Fanta sau salata de fructe cu menta. Este un desert usor si rafinat, pe care il puteti realiza in doar jumatate de ora-40 de minute. Aveti nevoie de 450 de mililitri de smantana dulce, 200 de mililitri de lapte, 60 de grame de zahar, 20 de grame de gelatina, un plic de zahar vanilat, un varf de cutit de sare, o lingura de ulei si dulceata de fructe sau fructe proaspete pentru servire. Intr-un vas, incalziti laptele si smantana dulce la foc mic, dupa care adaugati zaharul si zaharul vanilat si lasati sa fiarba timp de un minut. Luati vasul de pe foc si lasati continutul sa se racoreasca. La servire, puteti apela la dulceata de fructe sau fructe proaspete. Prajitura Fanta - pentru blatul acestui desert aveti nevoie de 6 oua, 4 linguri de faina, doua linguri de cacao, 100 de mililitri de ulei, un plic de praf de copt, un praf de sare. Pentru crema aveti nevoie de 500 de grame de branza de vaci, 200 de grame de unt, 200 de grame de zahar pudra, iar pentru glazura doua plicuri de budinca de vanilie, 800 de mililitri de suc Fanta si cinci linguri de zahar. Se separa galbenusurile de albusuri, iar galbenusurile se mixezea pret de doua minute, pana se omogenizeaza. Mai apoi se adauga faina, amestecata in prealabil cu cacao si praf de copt. Albusurile se bat spuma cu un praf de sare si se incorporeaza in cealalta compozitie, cu miscari lente, de jos in sus. Compozitia se toarna intr-o tava tapetata cu hartie de copt si se baga in cuptorul preincalzit la 180 grade pentru 25 de minute. Pentru a realiza crema, untul se amesteca cu zaharul pudra si se mixeaza pana devine spuma, apoi se adauga branza si esenta de ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro