Trei copii mici din Vaslui, abandonati in casa de parinti. Micutii erau murdari, flamanzi si insetati

Trei copii mici din Vaslui, abandonati in casa de parinti. Micutii erau murdari, flamanzi si insetati

Noi ii aveam in monitorizare si inca de la preluarea de catre Directia pentru Protectia Vopilului a celor doi copii in luna februarie si-au luat angajamentul ca nu vor recidiva, ci vor avea grija de ceilalti trei copii mai mici.

acum 56 luni (13 Aug 2016)

Potrivit autoritatilor locale din comuna vasluiana Dimitrie Cantemir, cei trei copii au fost gasiti de catre asistentul maternal in grija caruia se afla alti doi frati de-ai acestora.

Ingrijorata de modul in care aratau copiii, acestia fiind nemancati, neingrijiti si insetati, femeia l-a anuntat pe primarul comunei, acesta sunand la nunarul de urgenta 112.

Un echipaj de Ambulanta s-a deplasat la locuinta indicata de catre primar.

"Cei trei copii, de cinci luni, doi si patru ani, erau abandonati in casa de aproximativ doua zile. Nu se ttie nimic de parinti, iar cei trei frati au fost transportati la Spitalul Municipal Husi", a declarat, sambata, managerul Serviciului de Ambulnata Judetean Vaslui, Aurora Popa.

Parintii celor trei copii se aflau sub monitorizarea asistentilor sociali ai comunei, in conditiile in care, in urma cu jumatate de an, alti doi copii ai acestora au ajuns in grija statului. In cursul zilei de astazi, cica ar fi fost vazuti de catre consateni cu niste cumparaturi cum se indreptau spre locuinta, insa se pare ca nu au mai ajuns acolo. Noi ii aveam in monitorizare si inca de la preluarea de catre Directia pentru Protectia Vopilului a celor doi copii in luna februarie si-au luat angajamentul ca nu vor recidiva, ci vor avea grija de ceilalti trei copii mai mici. Din pacate, cu toate eforturile noastre, parintii nu au putut sa se tina de angajament, drept dovada fiind situatia micutilor gasiti abandonati in casa", a declarat pentru News.ro primarul comunei Dimitrie Cantemir, Dumitru Roman. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro