Trei barbati au platit 300 de litri de motorina si au primit in loc apa de izvor

Trei barbati au platit 300 de litri de motorina si au primit in loc apa de izvor

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti i-au trimis in judecata la inceputul lui 2016 pentru inselaciune si furt pe Alin Dumitrescu si Gheorghe Vitregu. Si in acest caz, ca si in 2015, Alin Dumitrescu si Gheorghe Vitregu au luat doua bidoane goale de la cei doi, le-au pus in masina si au mers cateva sute de metri la un izvor in spatele unui bloc.

acum 82 luni (19 Apr 2017)

Procurorii Parchetului de pe langa Judecatoria Pitesti i-au trimis in judecata la inceputul lui 2016 pentru inselaciune si furt pe Alin Dumitrescu si Gheorghe Vitregu.

Concret, pe 28 iulie 2014, in baza unei intelegeri prealabile cu un anume Tanase Vasile din Mioveni, cei doi i-au vandut 100 de litri de apa pe care i-au prezentat-o ca fiind motorina, pagubindu-l cu 400 lei. Numai ca cei doi au cumparat un litru de motorina de la o statie OMV din Mioveni, iar ulterior au mers la o fantana publica din oras si au umplut bidonul cu apa, peste care au varsat motorina. Concret, Dumitrescu si Vitregu i-au contactat pe Florin Serb si Ionut Lebu, carora le-au propus sa le vanda 200 de litri motorina la 4 lei litrul, cu mult sub pretul pietei. Si in acest caz, ca si in 2015, Alin Dumitrescu si Gheorghe Vitregu au luat doua bidoane goale de la cei doi, le-au pus in masina si au mers cateva sute de metri la un izvor in spatele unui bloc.

Alin Dumitrescu si Gheorghe Vitregu au mai comis si un furt dintr-un supermarket aflat aproape de izvorul de unde umpleau bidoanele cu apa pe care o vindeau drept motorina. Concret, Alin Dumitrescu a luat pe 7 decembrie 2014 din supermarket mai multe sticle de whisky si lichior, cafea, ciocolata, mustar si servetele, dandu-i ulterior toate produsele lui Gheorghe Vitregu prin locul de intrare al clientilor in magazin.

Dupa aproape un an de procese, Dumitrescu si Vitregu s-au impacat atat cu cei trei barbati carora le vandusera apa in loc de motorina, cat si cu conducerea supermarketului de unde furasera mai multe produse. ... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro