Trei accesorii obligatorii pentru barbati in vara 2016. Cu ce trebuie asortati ochelarii de soare

Trei accesorii obligatorii pentru barbati in vara 2016. Cu ce trebuie asortati ochelarii de soare

Desigur, accesoriile din ziua de azi reprezinta, pe langa functia pur practica pe care o indeplinesc si o semnatura a personalitatii purtatorului", explica Marcel Chirazi, blogger de moda, detinator al blogului www.iamchr.net Chirazi afirma ca, pentru acest sezon, cele mai importante trei accesorii barbatesti care il pot scoate din anonimat pe barbat sunt ochelarii de soare, bratarile impletite si ceasul.

acum 49 luni (12 May 2016)

Un accesoriu purtat la momentul potrivit si asortat cu alte piese din tinuta poate sa scoata in evidenta si cel mai retras barbat.

Un accesoriu de buna calitate poate distrage atentia de la eventuale defecte si sa reprezinta eventualele gusturi educate ale barbatului, aspect la care foarte multe femei sunt atente.

Dar pentru ca accesoriile sa il scota pe barbat in evidenta, acestea trebuie purtate corect, corelate perfect cu tinuta si cu evenimentul la care se afla. Spre exemplu, nu putem purta o palarie de plaja la o ceremonie, precum nu putem accesoriza un costum business cu un brau purtat de obicei la smoking. Desigur, accesoriile din ziua de azi reprezinta, pe langa functia pur practica pe care o indeplinesc si o semnatura a personalitatii purtatorului", explica Marcel Chirazi, blogger de moda, detinator al blogului www.iamchr.net

Chirazi afirma ca, pentru acest sezon, cele mai importante trei accesorii barbatesti care il pot scoate din anonimat pe barbat sunt ochelarii de soare, bratarile impletite si ceasul.

Ochelarii de soare sunt un "must have" in materie de accesorii, fiind in aceeasi masura un obiect decorativ, dar si util in urmatoarea perioada. Alegerea ochelarilor este recomandata sa se faca in compania unui specialist care poate indica tipul de lentila potrivit pentru a nu afecta capacitatea de rezistenta la oboseala al ochiului, dar si nivelul de protectie UV de care avem nevoie.

Un ultim accesoriu care nu trebuie sa lipseasca din garderoba unui barbat, care poate fi definitoriu in interactiunea dintre un barbat si o femeie, este ceasul. In functie de personalitatea barbatului, eveniment, tinuta si buget, ceasul trebuie ales atent pentru a fi o completare a masculinitatii celui care il poarta si nu un obiect opus lui.

Bloggerul de moda Marcel Chirazi afirma ca cel mai important la alegerea unui accesoriu este ca purt... Citeste intreg articolul pe adevarul.ro